Гриша Ганчев остава в ЦСКА с нов съдружник, Стоичков се сдобива с пост

Ще има и ново попълнение – халф, който да замени продадения в Саудитска Арабия Тиаго Родригес

ЦСКА ще има нов шеф, който ще придобие част от акциите на клуба, съобщават от „Блиц“. Гриша Ганчев твърдо остава при „червените“ и именно той води преговорите с бизнесмена, който ще стане съсобственик на 31-кратните шампиони. Името на богаташа засега се пази в тайна.

Ако всичко приключи благополучно, не е изключено да се стигне до още една огромна сензация в Борисовата градина – Христо Стоичков да се върне от Щатите и да заеме много висок пост в ЦСКА.

Припомняме, че Камата също има акции в клуба, но реално той няма абсолютно никакво участие в управлението. Сега идеята е Стоичков да бъде един от босовете, които да дърпат конците на „Армията“.

„Напук на всички слухове, които се мъчат да съсипят обстановката в ЦСКА, ще ви кажем, че Ицо поддържа редовно връзка с Гриша Ганчев. Ако всичко приключи нормално, скоро ще има много интересни новини за ЦСКА.

Ще има и ново попълнение – халф, който да замени продадения в Саудитска Арабия Тиаго Родригес. Полузащитникът, с когото се преговаря, притежава голям опит. Има над 100 мача в едно от топ първенствата на Европа. Ще струва пари – няколко стотин хиляди евро. Няма да дойде като свободен агент“, разкриват още източниците на посочената по-горе медия.

 

Подобни статии

Арестуваха бивш играч на Атлетико Мадрид и Сасуоло с пистолет в колана и в компанията на наркотрафикант (СНИМКИ)

23-годишният играч изглежда има планове да се „развива“ и извън футбола Небивал...

Още в катергорията