Издадоха заповед за арест на Мерилин Менсън

Полицията в американския щат Ню Хемпшър издаде заповед за арест на Мерилин Менсън, съобщи Би Би Си.

Музикантът е обвинен в нападение срещу видеооператор по време на концерт на Гилфорд през 2019 г.

Полицията разпространи съобщение, според което изпълнителят и негови представители „са запознати“ със заповедта за арест от „известно време“. Менсън обаче не е направил никакви постъпки да реагира на обвинението, съобщиха още от полицията.

Срещу Мерилин Менсън са отправени обвинения по два члена от наказателния кодекс, всяко от които може да доведе до наказание от затвор под една година и глоба до 2000 щатски долара. Обвиненията са за насилие, което не е сексуално, се уточнява още в съобщението.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

Досега няма коментар от музиканта.

По-рано този месец стана ясно, че бившата асистентка на рок музиканта Ашли Уолтър го съди в щата Калифорния за сексуално посегателство. Тя твърди, че той бил ужасен шеф и насилник, който разказвал на приятелите си, че могат да я опипват и целуват. Освен това я карал да работи по 48 часа без почивка. Агентите на Мерилин Менсън отхвърлиха обвиненията.

През февруари звукозаписната компания „Лома Виста рекордингс“ прекрати договора си с музиканта, след като актрисата Еван Рейчъл Ууд го обвини в тормоз и сексуално насилие. Тя се сгоди за Менсън през 2010 г. след дълга връзка, но няколко месеца по-късно годежът бе развален. Актрисата, която е на 33 години и е известна с ролята си в сериала „Западен свят“, се оплака, че е била манипулирана психологически от музиканта и насилвана от него още преди да навърши 20 години. Менсън отхвърли обвиненията и ги определи като „ужасно изкривяване на действителността“.

Истинското име на Мерилин Менсън е Браян Хю Уорнър. Псевдонимът на ексцентричния изпълнител е съставен от имената на секссимвола Мерилин Монро и убиеца Чарлз Менсън. Представителят на течението „шок-рок“ носи лещи с различен цвят и на сцената се появява с „подобаващ“ грим.

Източник: БТА

Подобни статии

На какво мирише настъпващата смърт?

Учени посочиха коя е миризмата на смъртта Ново проучване на британски учени...

Още в катергорията

На какво мирише настъпващата смърт?

Учени посочиха коя е миризмата на смъртта Ново проучване на...

Хороскоп – 25 октомври 2021 г.

Овен През този ден може да се надявате на повече....

Хороскоп – 24 октомври 2021 г.

Овен –Не е толкова важно, ако не можете да...