Йочев и Гавазова с евтино заяждане към Бойко Рашков по bTV

Трагично ниво и елементарна заядливост демонстрираха водещите на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев и Биляна Гавазова по време на интервюто си с Бойко Рашков тази сутрин

Двамата отдавна показват, че нямат никаква журналистическа култура и място в национален ефир, но въпреки това очевидно в bTV има остър глад на кадри и тези смешни лица продължвата да водят едно от най-гледаните предавания на телевизията.

Тази сутрин, например, в опита си да бъдат актуални и провокативни, двамата отново станаха за смях след серия от глупави, безсмислени и напълно несъществени въпроси към Рашков. Вместо да попитат вътрешния министър за нивото на корупция и за влиянието на различните лобита в МВР, ококореният Йочев размахваше пръстче пред вътрешния министър с въпроса – колко точно хора е уволнил – 3-ма или 4-ма?

No description available.

Гавазова пък, която е известна на широката публика с това да разяснява етикетите на хранителните продукти, също реши, че има компетенцията да задава политически въпрос, като също стана за смях.

Освен ниското ниво, двата водещи на bTV успешно успяха да демонстрират в ефир и своите политически пристрастия. Йочев се държа като Тома Биков, а Гавазова като Цвета Караянчева. Вместо като журналисти, на моменти те приличаха на изнервени политици, защитаващи партия ГЕРБ.

Абсурден е фактът, че според информация от медиите, тези двама водещи прибират по 7 хил. лв. мес. при положение, че грамотността им не надхвърля знания за повече от 700 лв. Определено след днешния разговор със служебния министър на МВР, двамата ТВ водещи завинаги зачеркнаха възможността за качествено бъдещо телевизонно развитие, но пък широко си отвориха вратата за участие в листите на ГЕРБ за следващите парламентарни избори у нас.

Подобни статии

Радев обсъди високите цените на тока и газа с експерти

На „Дондуков“ 2 бяха обсъдени възможните механизми от страна на държавата...

Още в катергорията

Радев обсъди високите цените на тока и газа с експерти

На „Дондуков“ 2 бяха обсъдени възможните механизми от страна...

Даниел Смилов: При втори тур ще е трудна прогнозата на президентските избори

„Дълго време Радев беше безалтернативен, нямаше друг кандидат. Сега...

Радев в супер форма: Направи 50 лицеви опори за 1 минута (ВИДЕО)

Президентът Румен Радев показа, че не е забравил военната...