Красимир Велчев: ГЕРБ не е изолирана, изборите ще го покажат

„Аз съм убеден, че пак ще бъдем първа политическа сила, дори искрено се надявам резултатът да бъде по-добър“, изтъква членът на Изпълнителната комисия на партията

Освен злоба и омраза, друго не виждам в парламента. Това минава всякакви граници и не знам дали точно това са искали хората. Ако това е промяната, аз не искам да участвам в нея. Това коментира в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ Красимир Велчев – член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Според него се правят внушения, че в 45-ия парламент ГЕРБ е изолирана напълно. А БСП не са ли изолирани напълно? Никой не иска да работи с тях. А ДПС? Някои от тези партии да се прикрепят към носещите промяна – не го виждам, добави той.
По думите му дразнещото е, че „има голяма доза цинизъм в това, което се говори“. Аз не мисля, че ГЕРБ е изолирана, изборите пак ще покажат. Аз съм убеден, че пак ще бъде първа политическа сила, дори искрено се надявам резултатът да бъде по-добър и да има повече народни представители в парламента, продължи Велчев.

Той припомни, че в продължение на 15 години е бил сред тези, които са участвали в изграждането на ГЕРБ като партия.

Няма да седя отстрани и да наблюдавам как тя се разгражда. Като човек от бизнеса всичко, което съм правил, никога не съм го захвърлял. Докрая ще се боря направеното да се запази. Това, че не съм народен представител, не значи, че няма да се боря за всичко, за което сме работили толкова години, категоричен бе Красимир Велчев.

Подобни статии

На добър път към Победата, господин президент!

Преди пет години, на 4 август 2016 г., вестник ЗЕМЯ беше...

Още в катергорията

На добър път към Победата, господин президент!

Преди пет години, на 4 август 2016 г., вестник...