Мила Кунис и Аштън Къчър показаха красивата си къща

С течение на времето дизайнът на къщата се е променил и не е в типичния за фермата стил, но е модерно, изчистено и много уютно място за живот

Мила Кунис и Аштън Къчър определено са една от най-харесваните холивудски двойки, които предпочитат да живеят далеч от светлината на прожекторите. Двамата рядко говорят за личния си живот, но скоро решиха да покажат дома си в Бевърли Хилс.

„Искахме дом, а не имение“, казва Кунис пред списание „Architectural Digest“, цитирано от dariknews.bg. Строежът на дома започва, когато Мила е бременна с дъщеря им Уайът и пет години по-късно се превръща в дом мечта, пише каналът „Stars News“ във vbox7.Всичко това е разположено на шест акра, имотът се състои от голяма къща, къща за гости, която служи и като плевня за развлечения, има място и за барбекю. Къщата им има високи дървени тавани и огромен кристален полилей.

„Изграждането на една къща от основи не е никак малко. Това или щеше да ни сплоти, или да ни раздели“, категорична е Кунис, но пък резултатите са впечатляващи. Актьорите са се доверили на архитекта Хауърд Бакен.Къщата е захранвана от скрити фотоволтаици, а соларната мрежа произвежда повече енергия, отколкото изисква имотът. „Аштън и Мила са загрижени за качеството на почвата, чистотата на храната, която ядат и водата, която пият“, споделя Бакен.

С течение на времето дизайнът на къщата се е променил и не е в типичния за фермата стил, но е модерно, изчистено и много уютно място за живот.

Подобни статии

Павел Глоба с краткосрочна прогноза за всяка зодия

Ето какви важни неща ще се случат на представителите им до...

Още в катергорията

Павел Глоба с краткосрочна прогноза за всяка зодия

Ето какви важни неща ще се случат на представителите...

People избра „Хората на годината“

Тази година наградата получават Доли Партън, Сандра Оу, Симон...