Цветанов бяга в Америка

Цветанов, който преди няколко месеца представи крупния бизнесмен Павел Вълнев като свой основен спонсор, всъщност го използвал за финансов параван

Лидерът на „Републиканци за България” Цветан Цветанов планира да емигрира трайно в Америка, пише сайтът Lupa.bg от свой отлично осведомен източник. Бившият втори в ГЕРБ обаче щял да изчака да минат парламентарните избори през лятото.

Цветанов, който преди няколко месеца представи крупния бизнесмен Павел Вълнев като свой основен спонсор, всъщност го използвал за финансов параван.

Парите, с които екс дясната ръка на Бойко Борисов оперирал в България, на практика били на самия Цветан Цветанов, а Павел Вълнев му бил необходим, за да ги легализира.

Бившият вътрешен министър от ГЕРБ не виждал бъдеще за себе си и семейството си тук след всички скандали, в които се забърка през годините. Множеството арести, който извърши като МВР шеф по време на управлението на ГЕРБ, също постоянно го държали на тръни. Той се притеснявал какво ще се случи с него и семейството му, ако не успее да се добере до депутатски имунитет. А ако съдим по резултата от последните парламентарни избори, това е много малко вероятно, защото Цветанов едва успя да спечели 1% от гласовете на избирателите.

Вчера лидерът на „Републиканци за България” изпрати дъщеря си Василена като абитуриентка. На снимките от тържеството обаче по нищо не личаха притесненията на политика.

Подобни статии

Историческата комисия: Цар Самуил е владетел на българско царство

Постигнато е съгласие за Климент Охридски и братята Кирил и Методий,...

Още в катергорията

Историческата комисия: Цар Самуил е владетел на българско царство

Постигнато е съгласие за Климент Охридски и братята Кирил...

Затвориха АМ „Тракия” при Бургас заради горящ автобус

На борда на автобуса, собственост на общински превозвач, се...

Едно от децата от мелето на „Тракия“ се оперира, другото вече е контактно

Министърът на здравеопазването заяви, че за часове е организиран...