Fibank е отличена с наградата „Златно сърце“

За пети път Fibank (Първа инвестиционна банка) получи наградата „Златно сърце“ за своята корпоративна социална отговорност

Признанието е за последователната политика на банката през 2020 г. От името на Fibank отличието получи Главният изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет г-н Никола Бакалов.

През 2020 г. Fibank беше първата банка в България, която даде възможност на своите клиенти за отсрочване на кредитите и бе сред първите институции, които се включиха в Програмата за отпускане на безлихвени кредити. Банката предложи на клиентите нови услуги чрез дигиталното банкиране –  без посещение в офис и специален пакет от безплатни дигитални услуги, които мотивираха клиентите да банкират онлайн. В отговор на растящото безпокойство в първите седмици от старта на пандемията в страната, Fibankсе включи в дарителската кампания в борбата с коронавируса, като дари 1000 теста за безплатно изследванена COVID 19. На корпоративния сайт на банката беше създадена страница, където клиентите могат да намерят пълна информация, свързана с предприетите действия във връзка с COVID 19.

В категорията „Зелена планета“ на второ място се класира дигиталният портфейл MyFin, който е собственост на Fibank. Дружеството беше отличено за подкрепата на каузата за по-малко вредни емисии и опазване на околната среда, чрез реализация на различни екоинициативи.

Наградите „Златно сърце“ отличават усилията на компаниите и отделните личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза.

Подобни статии

Потребителски организации подкрепиха Нинова в усилията ѝ в защита на потребителите

"Изразяваме нашата и на нашите членове благодарност и уважение към Вас...

Още в катергорията

Потребителски организации подкрепиха Нинова в усилията ѝ в защита на потребителите

"Изразяваме нашата и на нашите членове благодарност и уважение...

Важна новина за избора на нов управител на БНБ

Мандатът на настоящия управител на БНБ Димитър Радев изтече...

Кирил Петков: Сметките за ток и газ за февруари ще бъдат намалени

Премиерът припомни, че през следващата седмица правителството на РСМ...