Борисов: Ще е истински късмет за ГЕРБ, ако Слави Трифонов стане премиер

Радев е в изолация. За пет години не направи нищо, заяви в Бяла Слатина бившият премиер

Вярно е, че Румен Радев е в изолация. За пет години нищо не направи. Нула! Единственото, което направи, е, че най-близкият му човек в лицето на Васил Божков влезе в закона „Магнитски“. Това направи – метна го на кучетата. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в Бяла Слатина, където взе участие в откриването на нов басейн в града.

,,Кой е направил повече от нас? БСП ли? Слави Трифонов ли? Над половин милиард километра магистрали само за 10 години. Направихме истинска диверсификация на газовите доставки, направихме интерконектора с Гърция, закупихме 20% от терминала Александруполис. Не е като някои да имат по 19 имоти, понеже нали Радев обича да говори за справедливост“, коментира още бившият премиер.

Проблемът не е да спечелим изборите, а разединението на нацията, което Радев направи. Такъв разлом никога не е правил между хората нито Стоянов, нито Желев, нито Първанов, нито Плевнелиев, допълни Борисов и подчерта, че за ГЕРБ няма значение дали ще е на власт или в опозиция.

,,Ще е истински късмет за ГЕРБ, ако Слави Трифонов стане премиер, но той няма да стане, защото не е глупав, а хитър. Ще се скрие пак зад някого и няма да понесе отговорност“, сподели още той.

Накрая той обяви, че партията е в отлична кондиция и никога не е била по-сплотена и дисциплинирана за разлика от другите политически сили.

Подобни статии

Още в катергорията