Гриша Ганчев направи любопитна визита

Гриша Ганчев, член на управителния съвет на БФ Борба, посети лагера на националите в класическия стил в Тетевен, съобщи Българската федерация по борба.

Един от най-големите мецeнати на българския спорт изгледа тренировката на най-добрите ни състезатели заедно с кубинците, които ще останат на подготовка у нас месец. Пратениците на островната страна са единствените в класическия стил с пълен състав от шестима състезатели за игрите в Токио.

У нас за атака на четвъртата си олимпийска титла се подготвя Михай Нунес Лопес в категория до 130 кг, който пристигна в Тетевен с трима спаринг партньори.

В състава на гостите е и друг олимпийски шампион – Исмаил Бореро, спечелил злато в категория до 59 кг на игрите Рио 2016.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

С асовете на Куба тренират всичките ни най-добри състезатели, водени от селекционера Армен Назарян. Сред тях са Кирил Милов и Айк Мнацаканян, също с квоти за игрите, както и европейският шампион от 2020-а Едмонд Назарян.

Гостите останаха очаровани от базата в Тетевен и отклониха офертите да преместят подготовката си в Самоков. Кубинците ще са на лагер у нас до 2 юли.

Подобни статии

Новозаразените с коронавирус са 94

9 са излекуваните 94 са новите случаи на коронавирус у нас при...

Още в катергорията

Новозаразените с коронавирус са 94

9 са излекуваните 94 са новите случаи на коронавирус у...

Надежда Нейнски „откри топлата вода“: Хората искат промяна!

Хората започват да си мислят, че няма дясно, няма...