Ирена Атанасова: БСП ще подобри резултата си от миналите избори

На този етап до момента няма никакви забележки по работата на служебния кабинет, особено за работата на външния минестър, имайки предвид твърдата позиция на България за спора с Република Северна Македония, добави Енчев

На изборите коалицията „БСП за България“ няма да бъде трета политическа сила, при всички случаи ще подобрим резултата си от миналите избори, посочи Ирена Атанасова – зам.-председател на БСП и водач на листата в Ловеч.

Велизар Енчев – водач на листата в Кърджали, БСП ще има решаваща роля, защото е незаобиколим фактор и това ще се види на изборите на 11 юли. Резултатите ще бъдат по-различни от предишните, заяви той.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

„На този етап до момента няма никакви забележки по работата на служебния кабинет, особено за работата на външния минестър, имайки предвид твърдата позиция на България за спора с Република Северна Македония. Не мога да кажа лоши думи за робата и на вътрешния министър, а особено симпатизирам на министъра на икономиката. Смятам, че това, което той прави заедно с финансовия министър, може да доведе до много положителни резултати“, коментира Велизар Енчев. Ирена Атанасова представителят на БСП в служебния кабинет е само Янаки Стоилов.

„БСП не само разпознава проф. Янаки Стоилов, той е нашият човек в Министерския човек“, заяви тя.

Снимка: bTV

Подобни статии

Кеворк Кеворкян: Мазохисти

Случва се нещо, което сякаш бе немислимо: хора, премятани трийсетина години...

Още в катергорията

Кеворк Кеворкян: Мазохисти

Случва се нещо, което сякаш бе немислимо: хора, премятани...

Йордан Цонев: Прокопиев ме изгони от СДС, Доган ме покани в ДПС

"Издигнахме Карадайъ за президент, не поради Радев, това не...

Слави за Герджиков: Луна е по-адекватна!

Слави Трифонов нападна от обичайния си „офис“ фейсбук кандидата...