Кандидат-депутати от “Българско лято” в селата край Панчарево и в Горубляне

От 10 часа в неделя кандидат-депутати ще бъдат в центъра на Лозен, Долни Пасарел и Бистрица, от 16 часа в Кокаляне, Железница, Герман, а от 18:30 в Панчарево, Плана и Горубляне

Кандидатите за народни представители от Гражданска платформа Българско лято продължават срещите си с хората. Тази неделя, 27 юни, кандидат-депутатите от партията, чийто идеолог стана Васил Божков, ще се срещнат с гласоподаватели в села на столичния район „Панчарево” и в кв. „Горубляне”. Хората в Д. Пасарел, Кокаляне, Панчарево, Бистрица, Железница, Плана, Лозен и Герман ще могат да поговорят с много от кандидатите на листата за 23 МИР. По този начин ще имат възможност да споделят за проблемите си, заедно да потърсят възможните решения и да обсъдят възможностите за развитие.

С пост в социалните мрежи, от Българско лято, което се явява на предстоящия вот с №15 в бюлетината, обявиха, че не става въпрос за инцидентна предизборна обиколка, а че и след влизането в парламента, народните представители ще останат близо до хората и ще защитават по всякакъв начин интересите им.

От 10 часа в неделя кандидат-депутати ще бъдат в центъра на Лозен, Долни Пасарел и Бистрица, от 16 часа в Кокаляне, Железница, Герман, а от 18:30 в Панчарево, Плана и Горубляне.

Подобни статии

Лекар ще открие първото заседание на 47-ото Народно събрание (ВИДЕО)

Подготовката за тържественото заседание вече е в ход Броени дни до старта...

Още в катергорията