Откриха изчезнало преди 11 г. момиче в съседна къща

В индийско село близо до град Палгат, Керала, момиче, изчезнало преди 11 години, бе открито в близката къща. Това съобщава изданието Indian Express, цитирано от БЛИЦ.

През февруари 2010 г. тогава 18-годишната Саджита напуснала дома си и не се върнала. Момичето не взело мобилния си телефон със себе си, така че всички опити на близките ѝ и полицията да се свържат с нея били неуспешни. Дългото търсене не дало резултат и семейство Саджита загубило надежда да я види отново.

Всичко това се променя, когато Алинчуваттил Рахман, който живее в квартала, изведнъж изчезва през пролетта на тази година. Във вторник, 8 юни, братът на Рахман случайно го забелязва в друго село в компанията на момиче, което се оказва отдавна изгубената Саджита. Мъжът е съобщил за това на семейството си и на полицията.

Оказа се, че през 2010 г. Саджита се премества в къщата на семейство Рахман и в продължение на 11 години, тайно от роднините на младежа, тя живее в заключена стая, където той не пуска никого.

Братът обясни, че Рахман е много избухлив, така че родителите не попитали сина си защо държи стаята затворена. Преди три месеца обаче между младежа и семейството му избухнала силна кавга и той решил да се премести със Саджита в съседно село, където по-късно били открити.

Според полицая Дийпа Кумар, Саджита и Рахман не можели да бъдат заедно, тъй като изповядвали различни религии, затова били принудени да крият връзката си.

Полицията изпрати влюбените в местния съд, където получиха официално разрешение да живеят заедно.

Подобни статии

САЩ и Канада обещаха, че ще спазват законите на Турция

Това обявиха посолствата на двете страни Посолствата на САЩ и Канада в...

Още в катергорията

САЩ и Канада обещаха, че ще спазват законите на Турция

Това обявиха посолствата на двете страни Посолствата на САЩ и...

ООН: Милиони афганистанци са застрашени от глад тази зима

По данни на организацията 22,8 милиона души се сблъскват...

Източна Европа се бори с най-тежкия взрив на COVID-19 от началото на пандемията

В Източна Европа хората не искат да се имунизират Случаите...