Павел Глоба: Безпаричие и проблеми за 3 зодии през юни

Известният астролог вещае тегоби и лоши новини в здравословен и финансов план

Астрологът Павел Глоба има лоши новини за представителите на три зодиакални знака за месец юни. Според изчисленията му, през първият летен лесец ги чакат кошмарни проблеми .

Известният астролог вещае тегоби и лоши новини в здравословен и финансов план за тях. По думите му късметът просто ще им обърне гръб, а те трябва да проявят много сила и търпение. Ето кои са те.

Близнаци
През първата седмица на юни Близнаците трябва да се подготвят за много неуспехи в работата. Колкото и да се опитват представителите на този знак, шефовете им ще се все недоволни от тях, а колегите ще възприемат работата им като опит да се самоизтъкнат.

За съжаление и в здравен план нещата няма да вървят добре. Астрологът обаче, не препоръчва самолечение.

Рак
Раците ще са обхванати от поредица от конфликти. Трябва да внимават, за да не се окажат в центъра на страшна буря. Добре е да сведете до минимум общуването с повече хора.

Прекарайте първата половина на юни в усамотение. Ако това не се получи, то първо добре мислете, а после говорете. Някои представители на знака може да имат сърдечни проблеми, астрологът препоръчва да посетите кардиолог.

Дева
Първата половина на юни ще бъде изключително трудна за Девите. Представителите на този знак трябва да бъдат предпазливи от наранявания, конфликти с любимия човек и финансови проблеми.

Има голяма вероятност да станете жертва на измама. Трябва да бъдете изключително внимателни.

 

Подобни статии

Киану Рийвс подари часовници Rolex на каскадьорите от филма „Джон Уик 5“

Рийвс беше забелязан да празнува с колегите си в ресторант в...

Още в катергорията

Сертификат за ваксинация е въведен още от Османската империя

Да видят хората, че е имало ваксинация и преди...

Новите носове съсипаха Петканови

Те все още не може да свикнат с носовете си...