Политолог: Официални лица вече разказват неща, за които от години всички говорят

Нищо изненадващо нямаше в изнесените от служебното правителство факти при отчета на работата на кабинета, смята Христо Панчугов

Нищо изненадващо нямаше в изнесените от служебното правителство факти при отчета на работата на кабинета. Новото е, че официални лица разказват неща, за които от години всички говорят. Трябва да има и втора стъпка – конкретни действия за преодоляване на проблемите. Това заяви в ефира на Българското национално радио политологът Христо Панчугов.

Според него работата на кабинета на ген. Стефан Янев до известна степен измества фокуса от политическите партии, които ще се борят за доверието на избирателите, което от своя страна обезсмисля и самата предизборна кампания.

„Служебните министри не са част от никоя от политическите формации, борещи се за следващия парламент, поне официално. Няма припознаване от политическите партии една или друга фигура от служебния кабинет, които да продължат с дейността си. Т.е. този кабинет стои странично на политическия процес в страната“, обясни Панчугов.

Подобни статии

Общинският председател на БСП-Сливен оттегли подкрепата си за Румен Радев

Считам, че няма нищо лошо в правенето на лицеви опори и...

Още в катергорията

Кадиев: Ако всички ваксинирани измрат, ще останат най-умните – ние, македонци, румънци и Африка

Социалистът Георги Кадиев публично защити противоепидемичните мерки и дори...

Бившият премиер злорадства, доволно потрива ръчища и се радва на кризите, бедите и страданията на хората

ЧУДОВИЩЕТО СЕ НАРИЧА ДЕМАГОГИЯ! Бившият премиер и Главатар на ГЕРБопитеците...