ПП „Има такъв народ“ обявява в понеделник листите си с кандидат-депутати

ПП „Има такъв народ“ обявява в понеделник листите си с кандидат-депутати. Това стана известно от главният секретар на партията Виктория Василева в ефира на БНТ.

„Утре всички наши областни координатори ще имат възможност да регистрират листите в Районните избирателни комисии“, каза още тя.

Василева не каза дали Слави Трифонов или самата тя ще бъдат кандидат-депутати.

Промяната всеки си я представя по свой начин, по-важното е каква трябва да бъде, а тя трябва да бъде радикална и съществена, заяви главният секретар на ПП „Има такъв народ“ Виктория Василева.

Winbet – победата е на върха на пръстите! (18+)

,,Никога не сме мълчали, просто обичаме да говорим, когато имаме какво да кажем“, посочи тя и допълни, че когато от партията регистрират листите за народни представители, тогава ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде кандидат за депутат.

„Има такъв народ“ влиза в доста добра кондиция в новата кампания, надяваме се този път да бъде по-открита, по-близо до хората. Залагаме на експертизата на хората, на тяхната почтеност и техния професионализъм“, допълни още Василева.

Не разбирам какво толкова притеснява хората в думата „изчегъртване“? Наистина трябва да бъде изчегъртано всичко направено от ГЕРБ, но със законови средства. Животите на ГЕРБ бяха много, за съжаление. Но вече „Game over“! Корупцията в последните години придоби наистина чудовищни размери, сподели тя.

По отношение на изборите Василева напомни, че това е просто един ден от цялата политическа история, а по-трудното започва след 11 юли.

Подобни статии

„Галъп“: 58,9% одобряват служебното правителство

Одобрението преобладава при всички изследвани обществени слоеве, с изключение на привържениците...

Още в катергорията

„Галъп“: 58,9% одобряват служебното правителство

Одобрението преобладава при всички изследвани обществени слоеве, с изключение...