Росица Кирова: Успяхме! Тунел под Петрохан ще има

Днес министърът на околната среда е обявил, че ще отмени решението си, с което спря проекта за тунел под Петрохан и ОВОС-а, съобщава видинската гражданска активистка и бивш депутат на ГЕРБ

В резултат на обявения протест на гражданите от Видин, Монтана и Берковица, изпратените писма, жалбата и проведените разговори с областния управител, решението за спирането на строежа на тунела под Петрохан ще бъде отменено. Това става ясно от пост на Росица Кирова в социалната мрежа.

Ето цялото й съобщение:

Успяхме, приятели!

Благодаря на всеки един от вас за подкрепата и готовността да отстояваме Видин и региона!

В резултат на обявения протест на гражданите от Видин, Монтана и Берковица, изпратените писма, жалбата и проведените разговори с областния управител тук, решението ще бъде отменено!

Нито е трудно, нито е невъзможно да се отстояват граждански права. Достатъчно е да бдим и да не допускаме да се самозабравят.

И няма значение назначени или избрани са, политиците трябва да са убедени, че никога повече няма да допуснем да се гаврят със Северозапада. Това приключи с първия протест през 2018та!

И никой няма да бъде пощаден ако постави партийните си и лични цели над тези на региона ни!

Днес министърът на околната среда е обявил, че ще отмени решението си, с което спря проекта за тунел под Петрохан и ОВОСа!

Оставаме в протестна готовност и се надявам да са наясно с това всички стари и нови популисти с власт!

Тунелът и пътят са нашата кауза и никой не може да ни спре да ги отстояваме.

Подобни статии

Цветозар Томов: В деня на изборите ще има опити за саботаж

В деня на изборите ще има опити за саботаж, доколкото виждам...

Още в катергорията