Сайт твърди: Предстои арест за Влади Горанов!

Oковаването на министъра-рекетьор е все по-реалистично след показанията, които дал пред съда бизнесменът Георги Попов – Китин

Ексклузивна новина в Narod.bg – хунтата на Баце се разпада след знаков арест – на мушката е бившият финансов министър Владислав Горанов, когото бизнесменът в изгнание Васил Божков обвини в рекет за над 60 млн. лева!

Източник на медията от спецслужбите разкри изненадващо, че оковаването на министъра-рекетьор е все по-реалистично след показанията, които дал пред съда бизнесменът Георги Попов – Китин, сочен като дясната ръка на Черепа.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

Пред магистратите баровецът, който доброволно си дойде от Дубай, за да се грижи за свои болни близки, обяснил, че е станал очевидец как Васил Божков е влизал в кабинета на финансовия министър тогава Влади Горанов, натъпкан с пачки евро, а излизал само с обичайната си пура.

Източникът на Narod.bg е категоричен, че завръщането на Попов в България не е случайно. След година и четири месеца укриване в Дубай заедно с Божков, най-приближеният му бизнесмен решил да се предаде доброволно и да го екстрадират в България.

Мистериозно прокуратурата поиска домашен арест за него, съдът го освободи срещу смешните за размаха му 40 хиляди лева гаранция.

Така бизнесменът, познат с прякора си Китин, излезе на свобода. За сравнение – жената на Божков лежа 8 месеца, певицата ЛиЛана също, както и шефът на Комисията по хазарта Митев. А за най-близкия съратник на Божков от 30 години насам – свобода срещу 40 бона.

Това е знак, че Георги Попов ще е много полезен на разследването на рекета и престъпленията на шайката ГЕРБ, затова е оставен да движи свободно, вместо да е заключен в дома си.

Очакванията са прокуратурата да направи рязък завой и от обвиняем, да преквалифицира Георги Попов в свидетел срещу престъпленията на Владислав Горанов. Така перачът на парите на Баце може да се озове в килия, където след сблъсък с реалността също за започне да сътрудничи на властите и да изпее цялата мръсотия, организирана от премиера от СИК Бойко Борисов.

Подобни статии

Кирил Петков: Борисов трябва да се пенсионира, а след съдебна реформа – да влезе в затвора

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов трябва да се пенсионира, защото спира...

Още в катергорията