Трите зодии, които спазват обещанията си

Има хора, за които казаната дума е закон. И това никак не е случайно. Нека видим кои са трите зодии, които винаги спазват обещанията си: 

1. Скорпиони
Колкото и да са коварни Скорпионите, те имат силно ядро ​​на лична гордост. Принуждаването им да ви обещаят всъщност може да прилича на вадене на зъби, но щом думите излязат от устата им, те ще направят всичко възможно, за да го направят. Скорпионът е свързан със закони и договори – те знаят стойността на думата си и не я приемат с лека ръка. (И ако нарушите обещание за Скорпион, бъдете готови за сурово възмездие.)

2. Деви
Невротичната, тревожна Дева винаги анализира всяка ситуация, опитвайки се да се подготви за най-лошото. Ако дават обещание, има вероятност вече да са оценили всички други непредвидени обстоятелства и това изглежда като най-доброто решение във всеки случай. Девите обещават онова, което вече са планирали да направят, и това им дава чудесна възможност да изпълнят думата си.

3. Козирог
Практическото чувство за отговорност на Козирога няма да му позволи да обещае нещо, което сам той не вярва, че може да изпълни. Ако сте близки с Козирози, те ще ви спасят живота. Ако не сте, те ще го съсипят. Те обожават своите приятели и семейство и се придържат към думата си, независимо от всичко. Нарушаването на обещание не им е лесно. Техните собствени цели винаги са най-важни в съзнанието им, така че освен ако и двамата не споделяте еднакви опасения по даден проблем, обещанието им може да бъде отложено за известно време. Но бъдете сигурни, че Козирогът ще се заеме с това възможно най-скоро.

Източник: actualno.com

Подобни статии

Времето днес 17.05.2022

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад облачността, средна...

Още в катергорията

Времето днес 17.05.2022

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад...

Хороскоп за 17.05.2022

Овен При Вас може да възникнат проблеми със здравето. Звездите...

Шестгодишен гайдар спечели „България търси талант“

Стефан Иванов е големият победител в „България търси талант“....