Бойко Борисов се ваксинира

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се ваксинира с „Модерна“, стана ясно от включване в профила му във „Фейсбук“.

Най-напред той попълни информирано съгласие. Попитан дали има някакви здравословни опаквания, той отговори, че има оплаквания само от служебното правителство. Борисов припомни, че вече е преболедувал COVID-19.

Манипулацията бе направена в болница „Софиямед“.

Въпреки че е преболедувал, той реши да се ваксинира, „за да агитира“. Пошегува се с доктора, да не го плаши какво не трябва да яде или пие след ваксинацията. Медиците обаче подробно му обясниха какво може да усети след поставената доза, предава „Епицентър“.

Winbet – истинската тръпка от победата! (18+)

Заедно с Борисов да се ваксинират бяха и Делян Добрев, който дойде с две от децата си, Томислав Дончев, Анна Александрова, Младен Маринов. На всички им бе разяснена информацията за ваксините. Беше им дадено и картонче, на което освен датата на поставената първа доза, е упомената и датата за поставяне на втората доза. Някои от тях получиха препарата „Прайзер“.

„Ние сега да ги агитираме да се ваксинират, защото няма по важно от здравето. По желание е, аз не съм за задължителните неща“, коментира Борисов и призова политиците да поставят КОВИД-19 като приоритет.

„Ваксинирайте се! Не боли!“, прикани пък Младен Маринов.

Подобни статии

Мариана Попова с COVID, мъжът ù в НДК за номинацията на Радев за втори мандат

От много време се тестваме често вкъщи. Не сме си позволили...

Още в катергорията