Зад измисленото лустро на „Демократична България“ прозира корупционният почерк на ГЕРБ

Явно от ДБ заради пари моралът е без значение. Въпросът е това ли са им умните и красиви представители на „Демократична Чалгария“, извинете – „Демократична България“ в този регион? Те ли ще ни управляват и ще ни поучават?

Демократични по нашенски. Не че е тайна, но контактите на ДъБъ с българската общност на различните имат не само корени, но и логично обяснение. ЛГБТИ, или просто хората със специфични сексуални потребности, изобилстват в листите на демократите.

Да си различен не е лошо, но да го навираш в носа на другите не е хубаво. А пък да се правиш на светец и да лъжеш бабите по селата, че ти си промяната е само малко ненормалничко, отбелязва сайтът „Афера“.

Дотук добре и няма лошо, ако същите демократи не бяха свързани с дългогодишно усвояване на средства от общините, където са ситуирани. И ако не си бяха мълчали услужливо години наред, докато ГЕРБ управляваше, за да точат, а днес решиха да правят нов ред и промяна.

Нови ли са лицата?

Да погледнем Видин, където водач на ДъБъ е Любен Иванов, чиято фирма е получила за охрана над 740 000 лв., докато същият е общински съветник от 2015-та. В града твърдят, че повечето договори са фиктивни. Любен Иванов е небезизвестен синдик, на когото много фирми дължат окончателната си ликвидация, но по-важното е, че като такъв и като адвокат едновременно същият има не един случай с ограбени клиенти и такива, чиито интереси защитава, докато зад гърба им ги ликвидира в полза на трети лица. Всичко е точно като във филма „Фирмата“, но с други мащаби.

И все пак, защо е водач той във Видин? Малцина знаят, че сестрата на Любен Иванов (Деница Любенова) е видна защитничка на гейове и лесбийки и борец за утвърждаване на третия пол и на Истанбулската конвенция. Нищо чудно това да е именно причината за неговото място в листата на Дъ Бъ, където тя като видна подръжничка на гей общността се ползва с авторитет и има заслуга за редене на листата.

По-известен в града е чичото на кандидата, който е свързван със съсипването на видинския баскетбол, а по-късно и с футболния отбор ФК „Бдин“. Той, като председател на комисията по спорта (общински съветник от 2000 г.) и член на управителните им съвети, освен да си отпуска и гласува финансиране, е причината за хилядите им левове задължения. Цецко Иванов е известен като градския развъртян адвокат и може би затова винаги е близък до всеки кмет на Видин и винаги успява да вземе, дори и при блокирани сметки на общината. Видинчани помнят, когато през 2015 г. Цецко Иванов сключва договор за правна защита с общината по гражданско дело, за което получава хонорар в размер на 105 000 лева. По случая не само не защитава интереса на общината, но не се явява дори в съдебно заседание. Парите не връща, делото го губи скорострелно. В този период общината е с блокирани сметки. Но на каса всичко може. Щом е за виден демократ.

Има ли дела, водени от племенника и загубени за община Видин, това ще е тема на друг материал. Има ли конфликт на интереси и при двамата, това трябва да кажат компетентните органи. Морално ли е? За толкоз пари сигурно е без значение моралът, въпросът е това ли са им умните и красиви представители на „Демократична Чалгария“, извинете – „Демократична България“ в този регион? Те ли ще ни управляват и ще ни поучават?

Няма налично описание.

Листата им във Видин има завиден пълнеж от безизвестни, но последният в листата, който вече се е уредил с постче в Борда на Дунав мост 2,  е дългогодишният общински съветник Павел Паунов (бел. Ред. – на заглавната снимка).

Толкова за новите лица и експертите на „Демократична България“ по места.

Целта изведнъж стана ясна и даже с услужливото правителство на Радев почти е постигната. Всички във Видин знаят, че Паунов е бил управител на офис на Сосиете Женерал банк – Видин. След страшен скандал е поканен да напусне, за да не го уволнят поради отклоняване на средства от сметки на фирми. Вътрешната проверка е установила липсата на 120 000 евро от сметката на фирма „Технически компоненти България“. Изпищели са и други клиенти и банката се принудила да потули случая, но потърпевшите са живи и още помнят.

Няма налично описание.Дотук добре, но защо ли не е достатъчно за виден демократ и бивш председател на ДБГ във Видин. Та да добавим и факта, че поради склоняване на малолетна приятелка на дъщеря му към блудство Павел Паунов се е развел с жена си и не поддържа връзка със семейството си, а дъщеря му не иска да го види от тогава. Същата случайно е разбрала за набезите и след като се уверила с очите си, е казала на майка си за странните наклонности на баща си Павел.

Красота! Та, тези хора са новото лице на демокрацията.

И се готвят да ни управляват. По нови правила и с нов морал. Дано само да не е с техния си, че освен крадльовци, ще ни обърнат на пе@раси.

Бедна ни майка, щом педофили и крадци си приписват силата на революционери и реформатори. Да започне да се чуди човек да не открие ли рубрика по темата, че кой знае още колко видни „различни“ са напълнили листите на Ристо и компания.

Та, какъв им беше слоуганът в кампанията …

Подобни статии

Започна разтоварването на Вера Су

Операцията ще продължи 3, 4 дни Разтоварването на заседналия на 20 септември...

Още в катергорията

Започна разтоварването на Вера Су

Операцията ще продължи 3, 4 дни Разтоварването на заседналия на...

Мустафа Карадайъ от Ловеч: ДПС е символ на демокрацията в България

“Ние сме носител на демокрацията и символ на демокрацията...