Прокопиев: Аз съм от най-проверяваните хора в България

По думите му най-емблематичните примери за завладяването на държавата и бездействието на институциите са казусът „КТБ“ и този с държавната Българска банка за развитие

„Капитал“ и „Дневник“ бяха единствените опоненти на завладяната държава и целта беше да бъдат дискредитирани и икономически унищожени, ако може през мен. Това каза в интервю за предаването „Тази събота“ по бТВ бизнесменът и собственик на двете медии Иво Прокопиев по повод новите атака от страна на ДПС към него.

Йордан Цонев от Движението за права и свободи обяви от парламентарната трибуна, че „най-емблематичният пример за дълбоката държава е Иво Прокопиев“.

„По време на цялата предизборна кампания, която следих много внимателно, от ДПС разпространяваха една напълно невярна доктрина пред своите избиратели, че едва ли не всичко е наред, но има там едни лоши медии, един кръг, едни олигарси – световна конспирация, която от 90-те години още воюва с ДПС. Никой не воюва с ДПС“, коментира бизнесменът.

По думите му най-емблематичните примери за завладяването на държавата и бездействието на институциите са казусът „КТБ“ и този с държавната Българска банка за развитие.

„Журналистите на „Капитал“ добросъвестно си свършиха работата, не чакаха тези схеми да гръмнат. За съжаление заради завладените регулатори и неработещото правосъдие никакви действия не бяха предприети. Действия имаше единствено към тези, които съобщават фактите – към мен като издател на медиите и към конкретните журналисти“, заяви Прокопиев.

Той обяви, че е един от най-проверяваните хора в държавата и не се притеснява от нови проверки, включително за вилата му в местността Буджака в Созопол.

Снимка: bTV

Подобни статии

Общинският председател на БСП-Сливен оттегли подкрепата си за Румен Радев

Считам, че няма нищо лошо в правенето на лицеви опори и...

Още в катергорията

Кадиев: Ако всички ваксинирани измрат, ще останат най-умните – ние, македонци, румънци и Африка

Социалистът Георги Кадиев публично защити противоепидемичните мерки и дори...

Бившият премиер злорадства, доволно потрива ръчища и се радва на кризите, бедите и страданията на хората

ЧУДОВИЩЕТО СЕ НАРИЧА ДЕМАГОГИЯ! Бившият премиер и Главатар на ГЕРБопитеците...