Симов: Битката срещу БСП не е спирала нито за миг

Аз съм съгласен с това, че братоубийствената война е нещо лошо, но имам проблем с датирането на началото й. Тя не е започнала преди една година, нито преди две години. Четири години БСП беше в режим на постоянни медийни атаки, които се осъществяваха с активно съучастие на много наши другари. И това е голямата истина за всичко, ако приемем, че атаките срещу видни социалисти са оказали влияние на резултата какво да кажем за тази 4-годишна кампания, в която БСП беше основна мишена за всичко.

Трябва ли да припомням колко глупости съм изчел за БСП през тези 4 години?

То не беше само обвинена в авторитаризъм, в какво ли не. Всеки пленум беше обявяван за кървава баня, при която глави се търкалят на „Позитано“ и така нататък.

Тоест, смятам, че когато говорим за това кой как е започнал нещо, точно тази медийна атака, между другото, ни лиши от периферия, защото много наши другари обикаляха и казваха, че от БСП нищо не става и според мен това са част от причините за резултатите и на европейските, и на местните избори да бъдат такива.

Твърди се, че нищо подобно няма като отговор, тъй като от 4 години се води отчайваща битка срещу БСП. БСТВ не смятам, че е фактор в тази война, защото аз нещо не си спомням предаване, когато някой значим социалист да е оплют, с изключение на хора, изключени от БСП.

Пловдивската организация си заслужаваше голяма част от критиката, винаги сте можели да отговорите, но онази медийна атака и саморазправа, която имаше с БСП, ние не вкарваме като фактор в това, което се случваше.

По никакъв начин това, за което говорим, не започва от вчера, така че няма да се съглася. Четири години с активно участие на социалисти битката срещу БСП не е спирала за нито един миг. Много е лесно сега да кажем, че вината е някъде другаде.“ Това заяви пред Националния съвет на БСП народният представител Александър Симов.

Подобни статии

Лъжите на Алибегов – на 14.09 “за” зелените сертификати, на 10.10 – “против” тях. Шизофрения?

Лъжите и шизофреничните театрални постановки на дългокосото лице Ричард Алибегов са...

Още в катергорията

Лъжите на Алибегов – на 14.09 “за” зелените сертификати, на 10.10 – “против” тях. Шизофрения?

Лъжите и шизофреничните театрални постановки на дългокосото лице Ричард...

Да посегнеш физически на този фин човек не е акт на бунт, а простотия

Да посегнеш физически на този интелигентен, фин и възпитан...