Терзийски към Рашков: Ако има данни за престъпление – да действа законно, а не да клевети!

Разбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да се старае да влияе на предизборната кампания – от днес и с клеветнически намеци, които, макар и недоизказани, лесно могат да бъдат асоциирани с мен.

Това заяви Христо Терзийски във Фейсбук по повод думите на Бойко Рашков, че бивш министър на вътрешните работи участва в схема за купуване на гласове в Кюстендил.

„Няма да казвам, че с това се опитва да замаже тоталния хаос, който създаде в МВР. Вероятно има и някаква лична неприязън към мен, което си е негов проблем. Знаем и че наши симпатизанти са привиквани и респектирани в полицейските управления през последните седмици. Само че няма да допуснем изборите да се спечелят „служебно“ – чрез служебното правителство.

Ако има данни за престъпление – да действа с цялата строгост на Закона. В противен случай трябва да понесе отговорност за думите и действията си – нищо, че никой не е гласувал за него – постът изисква министърът да притежава някакво достойнство“, допълва още Терзийски в поста си.

Припомняме, на пресконференция днес пред медиите Бойко Рашков заяви, че в МВР е постъпила оперативна информация, че бивш министър на вътрешните работи се е срещал с бивш областен управител, за да обсъдят привличането на 15 000 македонци с българско гражданство, които да гласуват у нас.

Подобни статии

На добър път към Победата, господин президент!

Преди пет години, на 4 август 2016 г., вестник ЗЕМЯ беше...

Още в катергорията

На добър път към Победата, господин президент!

Преди пет години, на 4 август 2016 г., вестник...