Бойко Рашков обсъди с посланичката на Турция регионалното сътрудничество и сигурността

Двамата са дали висока оценка за конструктивния политически диалог и партньорство между България и Турция и са подчертали високото ниво на взаимодействие, изградено на основата на взаимно доверие и професионализъм

Заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи в служебния кабинет Бойко Рашков и Айлин Секизкьок, посланик на Турция в София, обсъдиха актуални въпроси в контекста на регионалното сътрудничество и двустранните отношения в областта на вътрешните работи и сигурността, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Срещата се е провела вчера. Двамата са дали висока оценка за конструктивния политически диалог и партньорство между България и Турция и са подчертали високото ниво на взаимодействие в областта на вътрешните работи, изградено на основата на взаимно доверие и професионализъм.

Рашков и Н.Пр. Айлин Секизкьок са изразили готовност за продължаване на редовния диалог на всички равнища, както и за разширяване и задълбочаване на сътрудничеството в приоритетни области и по конкретни въпроси.

Снимка: МВР

Подобни статии

Трагедия заплашвала влаченето на кораба „Вера Су“

„Тoвa бeшe нecтaндaртнa oпeрaция. Риcкът бeшe нa вcякa крaчкa. Oт риcк...

Още в катергорията

Трагедия заплашвала влаченето на кораба „Вера Су“

„Тoвa бeшe нecтaндaртнa oпeрaция. Риcкът бeшe нa вcякa крaчкa....

Лозан Панов към Гергов и Портних: Спрете с кражбите!

Финалът на старателно подготвяната схема за окончателно овладяване на...

Лаборатория в София не иска безплатните антигени от държавата

При други цената е много по-висока от посочените 10...