Иван Гарелов: Протестните партии губят тотално от споровете помежду им

Изборните резултати най-вероятно ще са почти същите, прогнозира журналистът

„Партиите на протеста направиха най-много грешни ходове до този момент, но те бяха пък на сцената и играеха главната роля, като и трите правеха различни грешки, но сякаш партията на Слави Трифонов направи най-много грешки“, този коментар направи пред БНР журналистът Иван Гарелов.

„Не могат хората да разберат тази негова непоследователност, която трябваше да преодолее в името постигането на някакво съгласие за съставяне на кабинет. А бих казал, че ДБ, която имаше много добра кампания, впоследствие също загуби добрия тон и се поддаде на скандалджийски разкрития, което свали до голяма степен от ореола й на принципна партия. Докато за партията на Мая Манолова и другите, те не са изненадали с нищо и затова не бележат нито спад, нито превес“, посочи още Иван Гарелов в „12+4“.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

По думите му „БСП май най-надговори другите, тя запази хладнокръвие и беше конструктивна докрай, без да прекалява в своите претенции. А от спора между протестните партии, те губят всички тотално. Техните спорове позволиха на Бойко Борисов да влезе в равновесие“, заяви още Гарелов.

Той посочи, че партията на Борисов в момента е в много добра кондиция, макар че не биха могли да съставят правителство, защото никой не иска да работи с тях.

„Изборните резултати най-вероятно ще са почти същите“, каза още Гарелов.

 

Подобни статии

Д-р Димитър Петров: През октомври МС отхвърли идеята на Кацаров за педиатрия в „Лозенец“

Сега служебният министър се опитва да направи същото, но еднолично, обясни...

Още в катергорията