Калоян Методиев за извънредното заседание на НС: Активно мероприятие с манипулативен характер

Според политолога има по-важни теми като политическата криза, актуализацията на бюджета и нормализирането на политическия процес, а и по случаите на полицейско насилие има дисциплинарни наказания и текат разследвания

Калоян Методиев за извънредното заседание на НС: Активно мероприятие с манипулативен характер

 

„Активно мероприятие с манипулативен характер е това извънредно заседание.“ Така коментира изслушването за кадрите с полицейско насилие в НС политологът Калоян Методиев, .

Според него в момента има много по-важни теми като политическата криза, актуализацията на бюджета и нормализирането на политическия процес.

„Не съм за полицейското насилие, но съм за истината. Това събитие, което се случва зад колоните на МС преди година, вече е в съда, тези полицаи са наказани дисциплинарно, отделно текат разследвания срещу тях, кадрите са гледани. Върви разследване по Наказателен кодекс, има и процес. Такова нещо не се е случвало в държавата досега, търси се пропагандният ефект“, каза Методиев.

Според него Ива Митева свиква това заседание под напора на едно „взривяване“ на общественото мнение за събития преди една година.

По думите му в хаоса се скрива истината и се решават други проблеми.

„Не може връчването на мандати да се обвързва с актуализацията на бюджета“, коментира още Методиев.

Вижте целия разговор във видеото.

Подобни статии

Още в катергорията

Проф. Герджиков: Кирил Петков не е нарушил Конституцията

ГЕРБ станаха малко като прокажена партия, смята бившият служебен...

Адвокат Станислав Станев: Борисов, стига си подпирал ДБ!

Не знам как за толкова време и след толкова...