Манолова на Шипка: Всеки трябва да прояви отговорност пред българския народ

Днес най-важното е да склоним глави пред подвига на руските воини и български опълченци, посочва лидерът на ПГ на ИБГНИ

Всеки трябва да прояви отговорност пред България и пред българския народ. Ако повече мислим за хората, решенията ни ще са по-добри. Най-добрият начин политиците да знаят какво да правят е да чуят хората.

Това заяви днес председателят на парламентарната група „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова пред медиите на връх Шипка, където се честват 144 години от Шипченската епопея.

Днес най-важното е да склоним глави пред подвига на руските воини и български опълченци. Тук си даваме сметка, че патриотизмът трябва да се доказва всеки ден в битката срещу тиранията, за по-добро бъдеще на България, за просперитет, свобода, достоен живот, каза Манолова.

Героите ни дават пример как човек може да се бори за България. Нямаме право да сме страхливи и да превиваме гръб. Това е зареждащото място, което дава правилната посока, заяви още тя.

На върха Манолова поздрави и президента Радев с годишнината от Шипченската епопея. Тя положи венец на паметника на загиналите герои от името на парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

Подобни статии

Започна заседанието на правителствата на България и РСМ в София

Отношенията ни преди нашата среща в РСМ бяха в ниска точка,...

Още в катергорията

Кирил Петков: Напрежението се вдига, но не дрънчи на война

"Няма изключително напрежение относно ситуацията с Украйна. Присъствието на...

Язовир „Бели Искър“ е опасен, свикват спешна среща за състоянието му

Стената му е силно компрометирана, заяви управителят на Софийска...