Маринов: Записите с насилие не са укривани, но нека бъдат на фокус и случаите с пострадали полицаи

Част от лидери на политически сили са народни представители, благодарение на използването на тези протести. Може би има средства и начини, по-добри от прашката, да се прави предизборна кампания”, допълни бившият силов министър Христо Терзийски

„Записите са приобщени към дисциплинарното производство, след което са изпратени по компетентност в прокуратурата. Това е което налага и позволява законовият ред. Тези записи не са укривани”, обясни бившият вътрешен министър Младен Маринов, който призова казусът да не изважда от общественото внимание множеството случаи на тежко пострадали полицаи.

„Аз съм изключително доволен за това, че Младен Маринов и аз вече станахме обект на атаката за полицейското насилие. Ние, в качеството си на политически фигури, сме доволни от това нещо. Не може българската полиция да бъде използвана и поругавана с политически цели. Особено, когато предстои началото на нова предизборна кампания. Част от лидери на политически сили са народни представители, благодарение на използването на тези протести. Може би има средства и начини, по-добри от прашката, да се прави предизборна кампания”, допълни бившият силов министър Христо Терзийски.

Двамата депутати не дадоха никакво обяснение за поисканите им оставки.

 

Подобни статии

Пеканов потвърди, че няма да прави партия, поел ангажимент само за служебния кабинет

Според него огромна част от предизвикателствата на икономиките се решават на...

Още в катергорията