Поне веднъж се обединете в името на България

Отворено писмо от гражданина Иван Иванов

Няма налично описание.

До:

Румен Радев

Президент на Република България

и

Христо Иванов

Атанас Атанасов

Корнелия Нинова

Татяна Дончева

Николай Хаджигенов

 

Уважаеми г-н Президент, дами и г-да политически лидери, вие няма ли да спрете да се унижавате заедно и по отделно и да сложите на мястото им тези псевдо политици от ИТН?

Къде са ви достойнството, честта, себеуважението, политическият опит и и принципност?

В кой свят някой си спечелил 657 829 гласа или точно 10% от всички имащи право на глас ще говори от името на Народа, ще ви изнудва, ще ви обижда и с някакви си 65 Депутата ще прави правителство на малцинството?

Не ви ли е неудобно един „Смешник”, петима сценаристи, един набеден за журналист и една бивша СДС-арка да ви правят на маймуни пред цялата общественост?

Не мислите ли, че така нареченият Суверен не е дал 50% на никого, че да се мисли той за Бог и да иска да управлява сам?

Не разчетохте ли ниската активност и липсата на изявен лидер като ясен сигнал, че хората не искат повече да дават властта на поредния самозабравил се нарцис?

Никой от вас ли не разбра, че същият този Народ харесва и подкрепя служебното правителство, че иска то да продължи да управлява, а не поредните спуснати отнякъде парашутисти, които да слугуват на трети интереси?

Призовавам ви, като гражданин, като един от онези десетки хиляди, които протестираха преди една година в името на по-доброто бъдеще на нашата родина, да не подкрепяте предложеното от ИТН правителство и след като ГЕРБ върнат втория мандат, вие всички заедно да предложите оставането на точно този кабинет с някои козметични промени и да поставите ИТН в същата позиция в която те ви поставят сега:  ако искат да подкрепят Стефан Янев и неговите колеги или да гласуват с ГЕРБ и ДПС против!

С „техните камъни по тяхната глава“ ги ударете, за да се научат тези политически „смешници” да уважават принципите на Демокрацията!

Покажете малко повече креативност, повече политическа зрялост, мъдрост и логика и пуснете водата, за да изтече мръсната такава от политическия ни живот.

Не се плашете от нови избори, защото този път резултатите от тях ще да различни, ще преживеем и Гешев, и Цацаров още 3 месеца, а Бойко няма да се върне никога!

За пръв път от много години имате възможност да покажете на суверена, че всички вие имате принципи и няма да ги нарушите в ничия полза.

Поне веднъж се обединете в името на България.

С уважение,

Иван Иванов

Гр. Плевен

Подобни статии

Росица Кирова: Колко струват думите на управляващите?

⏳В продължение на една година задавам въпроси за предприетите действия на...

Още в катергорията

Росица Кирова: Колко струват думите на управляващите?

⏳В продължение на една година задавам въпроси за предприетите...

Доц. Мангъров: Това вече го играхме! Маймунска шарка никога не е била особено опасна инфекция!

Материал за размисъл: По повод плашещите изказвания на някои изтъкнати...

Ива Митева: Решетките бяха политически скандал

По думите ѝ не бива управленците да се крият...