Тошко Йорданов: Въобще не ми пука какво говорят ГЕРБ

По-рано сутринта от ГЕРБ коментираха, че никой не иска да носи отговорност и че единствено тяхната партия осъзнава, че е важно да има управление на тази държава

Въобще не ми пука какво говорят ГЕРБ. Това каза председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов пред журналисти в парламента, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

Според него те не трябва да са в Народното събрание.

Припомняме, че по-рано сутринта от ГЕРБ коментираха, че никой не иска да носи отговорност и че единствено тяхната партия осъзнава, че е важно да има управление на тази държава, защото в момента се чува отлив за управляващи и наплив за опозиция.

„От няколко дни наблюдаваме изключително странна ситуация, идентична с различни определения и диагнози. Самообявени като алтернатива партии, отказват да носят отговорност. Бяхме свидетели на едноседмичен цирк с издигани и оттегляни кандидатури“, заяви ефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Очевидно има добър разговор между останалите парламентарни сили извън ГЕРБ. Безспорно ситуацията е толкова нелепа, че петите и шестите желаят да получат мандат и да съставят правителство“, каза още Атанасова.

„Договорките на тъмно трябва да приключат. Никой не казва на каква цена беше получена подкрепата за председател на НС и за шефове на комисиите. Колкото и да отричат, всички останали партии извън ГЕРБ добре аритметично са сметнали кои и колко комисии са най-важни в НС. ГЕРБ беше изравнена с партиите с по 30 депутатски места и получи само 4 комисии“, заяви още Десислава Атанасова.

Подобни статии

Полезните идиоти са силно оръжие

Когато видях това ми стана забавно, но впоследствие ме натъжи. Защото...

Още в катергорията

Полезните идиоти са силно оръжие

Когато видях това ми стана забавно, но впоследствие ме...

Румен Петков: Европа ни хока заради безчинствата на БАБХ по границата

Има ноти от редица европейски правителства. Влизането ни в...

Христо Иванов: Надявам се през следващата седмица да има разговори с „Продължаваме Промяната“

Най-разумното поведение на служебното правителство е да се съсредоточи...