Александър Симов: Румен Радев не би застанал зад “няма ляво-няма дясно”

„Мисля, че е крайно време някои от партиите да излязат от тийнейджърския си период и да тропа с крак и да казва, че само те са прави“, посочи бившият депутат

”Смятам, че Румен Радев не би застанал зад “няма ляво-няма дясно” и “с дясна политика постигаш леви цели… Не смятам, че могат да дръпнат гласове от БСП. Хората обичат новите играчи”. Това заяви Александър Симов от БСП.

Симов бе категоричен пред Nova News, че БСП се държи най-отговорно и настоява за това да се формират приоритети, които да се следват за развитието на държавата. По думите му предсрочните парламентарни избори са лукс, който ще костват много на българите.

Социалистът смята, че посланията трябва да съдържат конкретни неща, да се каже какви мерки и как ще се подобри животът на българите.

Според Симов вътрешните пререкания между т.нар. „партии на протеста“ са провалили преговорите за съставяне на кабинет в рамките на предишното 46-то Народно събрание.

„Мисля, че е крайно време някои от партиите да излязат от тийнейджърския си период и да тропа с крак и да казва, че само те са прави“, посочи бившият депутат.

Подобни статии

Лекар ще открие първото заседание на 47-ото Народно събрание (ВИДЕО)

Подготовката за тържественото заседание вече е в ход Броени дни до старта...

Още в катергорията

Лекар ще открие първото заседание на 47-ото Народно събрание (ВИДЕО)

Подготовката за тържественото заседание вече е в ход Броени дни...

Крум Зарков: БСП може много повече

Не се боря за министерски пост, заяви още в...