Александър Симов: Румен Радев не би застанал зад “няма ляво-няма дясно”

„Мисля, че е крайно време някои от партиите да излязат от тийнейджърския си период и да тропа с крак и да казва, че само те са прави“, посочи бившият депутат

”Смятам, че Румен Радев не би застанал зад “няма ляво-няма дясно” и “с дясна политика постигаш леви цели… Не смятам, че могат да дръпнат гласове от БСП. Хората обичат новите играчи”. Това заяви Александър Симов от БСП.

Симов бе категоричен пред Nova News, че БСП се държи най-отговорно и настоява за това да се формират приоритети, които да се следват за развитието на държавата. По думите му предсрочните парламентарни избори са лукс, който ще костват много на българите.

Социалистът смята, че посланията трябва да съдържат конкретни неща, да се каже какви мерки и как ще се подобри животът на българите.

Според Симов вътрешните пререкания между т.нар. „партии на протеста“ са провалили преговорите за съставяне на кабинет в рамките на предишното 46-то Народно събрание.

„Мисля, че е крайно време някои от партиите да излязат от тийнейджърския си период и да тропа с крак и да казва, че само те са прави“, посочи бившият депутат.

Подобни статии

Васил Димитров от „Евролаб“ ще сезира прокуратурата, след като депутат от ПП заговори за подкуп и контрабанда

Ескалира напрежението около лабораторията на ГКПП „Капитан Андреево“, след като правителството...

Още в катергорията

Доц. Мангъров: Това вече го играхме! Маймунска шарка никога не е била особено опасна инфекция!

Материал за размисъл: По повод плашещите изказвания на някои изтъкнати...