Васил Божков: Ще участвам на изборите

„Българско лято“ кани симпатизантите си до 27.09 (включително) в централата в София на ул. „Московска“ 43, или в най-близкия областен офис на партията

 

ПП „Българско лято“ ще участва в парламентарните избори на 14 ноември. Това стана ясно от пост във фейсбук страницата на политическия проект на Васил Божков.

„Споделяме с Вас, че ПП “Гражданска платформа Българско лято” ще се яви на предстоящите избори на 14 ноември. Това е възможно единствено благодарение на вас – нашите членове, партньори и съмишленици“.

Ето какво пишат още от „Българско лято“:

„За да участва в парламентарни избори, всяка партия трябва да представи списък с подписи на свои поддръжници за регистрацията ни в изборите.

Тъй като сроковете са кратки, каним всеки от вас, който иска да ни подкрепи, до 27.09 (включително) да заповяда в централата ни в София на ул. „Московска“ 43, или в най-близкия областен офис на „Българско лято“.

На място ще можете да се подпишете и да споделите с нас Вашите идеи. Можете също да изпращате списъците с куриер за наша сметка. Бланка за събиране на подписи може да изтеглите тук: https://gpbl.bg/spisuk-izbori-2021/ Списък с областните ни офиси можете да намерите тук: https://gpbl.bg/strukturi/…“

 

Подобни статии

Вигенин: Коалицията не е невъзможна

„Коалиция не е невъзможна, от БСП сме готови за разговори с...

Още в катергорията

Вигенин: Коалицията не е невъзможна

„Коалиция не е невъзможна, от БСП сме готови за...

Комитова: МРРБ има за свои приоритети подобряване на свързаността между Балканите и Европа

„Министерството на регионалното развитие и благоустройството има за свои...

От днес Анжел Вагенщайн – Джеки, вече е в стотната си година

Големият сценарист, писател и общественик Анжел Вагенщайн вчера навърши...