Горският на Тетевен разпъвал чадър над нелегалните производители на марихуана

Началникът на отдел “Управление и стопанисване на общински гори” в гр. Тетевен Цветомир Тодоров Симеонов е лицето, разпъвало чадър над няколко незаконни лаборатории за отглеждане на марихуана в Тетевенския Балкан, научи медията ни от свои перфектни източници, свързани с разследването

По думите на нашите информатори Симеонов от няколко години кординира действията на наркомафията в Тетевенско, възползвайки се от своя държавен пост.

“Цветомир рязко качи стандарта си на живот през последните години, той коли и той беси, а никой не смее да му каже нищо, защото цялото околие знае, че има много здрави връзки сред ъндърграунд георите в района”, разказва пред медията ни местен жител, помолил за анонимност. По неговите думи полицията отдавна наблюдавала Симеонов, но все още спрямо него не са предприети никакви действия.

“Публична тайна е, че Цветомир беше разпънал чадър над лицата, които отглеждаха марихуана в разбитата лаборатория в село Черни вит”, разказва още информаторът ни.

Нека припомним, че на 25 март тази година Криминална полиция при ОДМВР-Ловеч и РУМВР-Тетевен под ръководството на Районна прокуратура – Ловеч, Териториално отделение – Тетевен и Окръжна прокуратура – Ловеч разбиха лаборатория за производство на наркотични вещества – марихуана.

Претърсен е имот от четири сгради, две от които къщи за гости. В другите две 2-етажни сгради са установени съоръжения на производство на марихуана с над 600 броя растения и изградени сушилни.

Източник: wow-media.bg

Подобни статии

СКАНДАЛ! Анастас Герджиков хванат в груби нарушения в СУ според доклад на АДФИ (документ)

Радетелят за „морал“, „наистина обединение“ и „почтеност“ проф. Анастас Герджиков с груби...

Още в катергорията

СКАНДАЛ! Анастас Герджиков хванат в груби нарушения в СУ според доклад на АДФИ (документ)

Радетелят за „морал“, „наистина обединение“ и „почтеност“ проф. Анастас...

ЦИК хвана кандидат за депутат в 4 различни листи

За такива случаи законът не предвижда санкции нито за...

Пламен Бобоков: Кога прокуратурата ще върне 200 000 лева от гаранцията ми?

Пламен Бобоков попита днес чрез медиите защо прокуратурата бави...