Даниел Крейг си каза тежко „Сбогом“ с Джеймс Бонд (ВИДЕО)

„Смъртта може да почака“ е последният филм на Крейг в ролята на агент 007

 

Даниел Крейг приел изключително емоционално сбогуването си Агент 007. Това стана ясно, след като на бял свят се появи документалният филм „Being James Bond“ („Да бъдеш Джеймс Бонд“). В кадри от безплатно разпространяваното заглавие в Apple TV се вижда как 53-годишната звезда заснема последната си сцена за предстоящия „Смъртта може да почака“, пише „Стандарт“.

„Много от хората тук работиха с мен по всички пет филма и знам, че се казаха много неща за това какво мисля за тези филми. Но обичах всяка секунда от тях и най-вече от този филм, защото ставах всяка сутрин и имах шанса да работя с вас. И за мен е чест“, споделя в реч след края на снимките Крейг. Той казва още, че целият му свят се е преобърнал с краката нагоре, но не съжалява за нищо.

 
Още преди да се съгласи да снима в „Смъртта може да почака“ той заяви, че би направил това единствено заради хонорара.

Това обаче не е първият път, в който актьорът дава заявка, че повече няма да се снима в заглавие под мерника на Агент 007.

Големият въпрос кой ще е следващият Бонд, ще има своя отговор след като „Смъртта може да почака“ излезе на големите екрани, казват запознати. В някои страни това е края на месеца, а в други е началото на октомври. Последно се заговори, че щафетата може да поемат Том Харди, Джон Бойега, Хенри Кавил или Сам Хюган.

 

Подобни статии

Как всяка мъжка зодия показва любовта си

Мъжете не могат да се сравняват в жените, що се отнася...

Още в катергорията

Как всяка мъжка зодия показва любовта си

Мъжете не могат да се сравняват в жените, що...

Pet Shop Boys за първи път в България с голям концерт на открито

Най-успешното британско дуо за всички времена - Pet Shop...

Хороскоп – 19 октомври 2021 г.

Овен Този вторник ще ви бъде простена голяма грешка. Все...