Джоли разказва за сексуален тормоз, как реагирал Брад Пит

Тя е на 21 години, когато участва в снимките на „Превратностите на любовта“, изпълнителен продуцент е Уайнстийн. Актрисата каза, че самите жени често подценяват опасността от нападение, ако успеят да избягат

Актрисата Анджелина Джоли разкри подробности за сексуален тормоз от холивудския продуцент Харви Уайнстийн. Думите й са цитирани от The Guardian.

Джоли е на 21 години, когато участва в снимките на „Превратностите на любовта“,  изпълнителен продуцент е Уайнстийн. Актрисата каза, че самите жени често подценяват опасността от нападение, ако успеят да избягат. „Когато успееш да излезеш от стаята, мислиш, че е опитал, но не е направил, нали? Но истината е, че всичко това е атака“, каза тя.

Джоли отбеляза, че случилото се с нея „е преминало всякакви граници“. „Трябваше да избягам. Стоях настрана от него и предупреждавах всички. Спомням си, че казах това на Джони [Лий Милър], първия ми съпруг, и той го предаде на другите момчета, за да не оставят момичетата сами с него “, каза Джоли.

„Предложиха ми да участвам в „Авиатор “, но отказах, защото той работеше по този филм. Никога повече не си сътрудничих с него. Беше много трудно, когато Брад започна да го прави “, призна актрисата.

Тя заяви, че Пит, знаейки за случилото се, многократно е работил по филми, свързани с Уайнстийн. През 2009 г. той изигра една от главните роли във филма на Куентин Тарантино „Гадни копелета“ , продуциран от компанията на Уайнстийн, а през 2012 г. продуцира трилъра Casino Heist, който по-късно се разпространява от същата компания. „Борихме се за това. И, разбира се, беше много болезнено “, каза Джоли.

Харви Уайнстийн беше осъден на 23 години затвор през март 2020 г. Той беше признат за виновен за изнасилване от трета степен и предизвикване на секс от първа степен.

Джоли за първи път говори публично за тормоза на Уайнстийн през октомври 2017 г. Тя не разкрива подробности за инцидента. През пролетта на 2018 г. актрисата Гуинет Полтроу , също жертва на тормоза на продуцента, заяви, че Пит, с когото се срещала по това време, научил за инцидента и заплашил Уайнстийн с убийство.

Източник: standartnews.com

Подобни статии

Макрон отива на посещение в Германия

Френският държавен глава Еманюел Макрон ще посети Германия във вторник, съобщи...

Още в катергорията

Макрон отива на посещение в Германия

Френският държавен глава Еманюел Макрон ще посети Германия във...

Румъния: Искането на Русия за изтеглянето на НАТО е неприемливо!

Румъния определи като ”неприемливо” руското искане силите на НАТО,...

Москва прехвърля два дивизиона ракетни системи С-400 от Далечния Изток в Беларус

Русия прехвърля два дивизиона с ракетни системи “земя-въздух” С-400...