Зуека проговори за напускането на България

Васил Василев – Зуека за първи път проговори след напускането на България

Васил Василев – Зуека за първи път проговори след напускането на България. Решението му запали сериозен спор, като едни го поздравяват за решението му, докато други го нападат с грозни епитети, че е предал родината. Досега той упорито мълчеше и не отвръщаше на хейта, който всекидневно го залива от всички страни. Най-накрая Зуека реши да разкрие цялата истина за напускането си в България и как е минал първия учебен ден на сина му, който се оказал голям пакостник. Не е изключено детето да преживява шок от решението на родителите му да напуснат България и затова да се държи по-експанзивно в училище, пише hotnews.bg.

В новия епизод на „Господари на Уеба“-интернет предаването, което наследи „Господари на ефира“ водещите Герасим Георгиев – Геро и Малин Кръстев направиха видео връзка с бившия си колега. Той се включи от студиото си, където показа и последната си, още недовършена картина. „Зуек, ти все по-зле изглеждаш“, контрира го веднага Геро, веднага щом зърна физиономията му по скайп. Категорично не бе прав обаче, защото актьорът се показа с тен, отпочинал и широка усмивка.

Winbet – победата е емоция! (18+)

„Как къде съм? Ясно е къде съм! В Европа! Всичко е наред. Не мога да разбера защо в България хората ме наричат беглец. Ние не сме избягали, ние сме в Европейския съюз. Просто се преместихме от едно място на друго. Много съм доволен, всичко е наред и сме щастливи. Няма да кажа в коя държава се намирам. Кой го интересува, освен жълтата преса. Там написаха, че съм избягал с милиони“, бе лаконичният отговор на Зуека, който отказва да назове държавата, в която се премести да живее.

Синът му вече ходи на училище в чуждата страна, но изглежда е проявил характер и учителите са вдигнали ръце от него. „Закарахме сина ни на училище в 9 часа и в 12 ни се обадиха да го вземем. Не е от най-тихичките. Оказа се, че въобще не е стоял в часа. Поговорихме си сериозно с него и вече има само хвалби“, обясни Зуека. Джуди Халваджиян заяви, че Зуека винаги ще има място в неговите продукции, ако един ден реши отново да се върне в родината. След спирането на Господарите обаче братът на Маги собствени продукции няма, а просто работи за тези на роднината си.

Източник: hotnews.bg

Подобни статии

2 зодии отмъщават жестоко

Да се стремиш към мир е качество, което не всички притежават....

Още в катергорията

2 зодии отмъщават жестоко

Да се стремиш към мир е качество, което не...

Успешният ден зависи от доброто събуждане

Ефективността на работата и качеството на решенията ни през...

Времето днес 29.11.2021

Днес на много места ще продължи да превалява дъжд,...