Кирил Петков: Ние сме изцяло за съдебна реформа

„Да строиш за милиарди без търг и обществена поръчка е грешка“, каза той

„Да строиш за милиарди без търг и обществена поръчка е грешка, която не трябва да се повтори“, категоричен бе Кирил Петков пред „ЕвроДикоф“ по Евроком.

„Ние сме изцяло за съдебна реформа. Ако видите „Фейсбук“ страницата ми ще видите, че аз бях против неговото назначаване (на Иван Гешев б.р.)“, допълни той.

„Съдебната реформа е един от големите приоритети, който трябва да се случи. Никакво колебание и меко говорене по темата. Там сме абсолютно категорични“, каза Петков.

„Говорихме за общи листи, но вярваме, че това не е правилно, защото ние подкрепяме президента Радев, но има хора, които не го подкрепят. Има хора, които не подкрепят Мая Манолова. Затова не трябва да насилваме хората с обща формация“, каза той.

„Който вярва на нас да гласува за нас, който вярва на ДБ да гласува за ДБ, целта е да имаме 121 депутата“, категоричен бе Кирил Петков.

„Трябва приоритизация на газовата връзка, за да вземем по-лесно азерския газ, което да свали цените. Истинския проблем, когато сме похарчили 3 милиарда за газова тръба, в който няма полза за България, а не сме си направили връзката с Гърция, този тип неща трябва да ги коригираме максимално бързо“, уточни той.

Подобни статии

Доц. Мангъров: Това вече го играхме! Маймунска шарка никога не е била особено опасна инфекция!

Материал за размисъл: По повод плашещите изказвания на някои изтъкнати „специалисти“ до...

Още в катергорията