Лъжа ли e честота на опресняване от 120 Hz при новия IPhone

Преди две седмици от Apple представиха своите флагмани при смартфоните в лицето на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max

Наред с новите камери и подобрената производителност, двата смартфона се възползват и от една дългоочаквана функция, засягаща дисплея. За първи път при iPhone бе показан телефон с честота на опресняване от 120Hz.

Лъжа ли e честота на опресняване от 120 Hz при новите "ябълкови" телефони? - 2Заедно с това от Apple представиха и така наречената версия ProMotion, която позволява адаптиране на честотата на опресняване от 10Hz до 120Hz при различни ситуации. Така например когато скролвате между снимки може да използвате 120Hz, а когато разглеждате галерията неподвижно да използвате едва 10Hz за по-добър живот на батерията.

Лъжа ли e честота на опресняване от 120 Hz при новите "ябълкови" телефони? - 3Оказва се, че това не е така при всички приложения или поне не за сега. Различни разработчици са забелязали, че приложения различни от тези на Apple са ограничени до 60Hz, предават от 9to5Mac. За сега не е ясно дали това е недоразумение, което ще бъде поправено с някои от следващите ъпдейти или от Apple просто са ограничили разработчиците.

Източник: fakti.bg

Подобни статии

Смартфонът с най-добра камера ще бъде представен следващата седмица (ВИДЕО)

Sony обяви, че на 26 октомври ще покаже новата Xperia Sony направи доста силна...

Още в катергорията

Смартфонът с най-добра камера ще бъде представен следващата седмица (ВИДЕО)

Sony обяви, че на 26 октомври ще покаже новата Xperia Sony направи...

Netflix се срина

Хиляди потребители докладват за проблем с достъпа до сайта...