Манолова: Парите на корупцията и на мафията са на терен и те оказват огромна съпротива към партиите на протеста

Отговорността за това, че няма правителство, е на първата политическа сила „Има такъв народ“ и на БСП, които два пъти получиха мандат, смята председателят на „Изправи се БГ“ Мая Манолова

В „Седмицата“ на „Дарик радио“ тя отбеляза, че хората са изключително притеснени заради драстичното увеличение на сметките за ток и вода, както и заради растящите цени на стоки и услуги, и заради инфлацията. „Хората имат нужда от нашата подкрепа“, каза Манолова.

Парите на корупцията и на мафията са на терен и те оказват огромна съпротива към партиите на протеста, заяви Манолова. Тя отбеляза, че от ИБНИ са внесли най-много законопроекти. Единствените, които подкрепяха моите усилия бяха депутатите от „Демократична България“, сподели Манолова.

Днес от ИБНИ ще поискат оставката на енергийния министър заради неговото бездействие за високите цени на тока за бизнеса. Той е като „виенски наблюдател“ на случващото се. Трябваше да има политическа воля и решимост да бъдат освободени ръководствата на държавните енергийни дружества. И в КЕВР също трябва да подадат оставки, посочи Манолова. Трябва да има демонстрация на политическа воля, каза тя.

Забавя се с повече от година изграждането на газовата връзка с Гърция, обяви председателят на „Изправи се БГ“ Мая Манолова.

Подобни статии

Общинският председател на БСП-Сливен оттегли подкрепата си за Румен Радев

Считам, че няма нищо лошо в правенето на лицеви опори и...

Още в катергорията

Кадиев: Ако всички ваксинирани измрат, ще останат най-умните – ние, македонци, румънци и Африка

Социалистът Георги Кадиев публично защити противоепидемичните мерки и дори...

Бившият премиер злорадства, доволно потрива ръчища и се радва на кризите, бедите и страданията на хората

ЧУДОВИЩЕТО СЕ НАРИЧА ДЕМАГОГИЯ! Бившият премиер и Главатар на ГЕРБопитеците...