Мариана Попова с COVID, мъжът ù в НДК за номинацията на Радев за втори мандат

От много време се тестваме често вкъщи. Не сме си позволили да излезем да заразим някого. Защо правителството не вземе мерки да се тества цялото население, заяви Попова

Певицата Мариана Попова и малката ù дъщеря са заразени с коронавирус. Въпреки че по всяка вероятност е контактен и би трябвало да е карантиниран, мъжът ù – актьорът Веселин Плачков, беше снощи на учредяването на Инициативния комитет в НДК, който издига президента Румен Радев за втори мандат. 

На събитието присъстваха само ваксинирани и преболедували COVID-19, за останалите влизането ставаше с бърз тест за коронавирус.

За заразата на Попова и малката Кати стана ясно от пост на певицата във Фейсбук, който тя по-късно изтри. В текста си тя критикува и служебното правителство, назначено от Радев, именно за неспазването на мерките у нас.

„Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България – „Левски“ и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде. Бясна съм. Някой спазва ли закони в тази държава. Благодаря ви, мили хора, пожелавам ви здраве! Мразя ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека Бог да ни пази“, написа Мариана Попова във Фейсбук.

Изтрих поста си, защото социалните мрежи са се превърнали в място за изливане на гняв. Казала съм това, което мисля, не съжалявам за поста си, коментира днес Попова по Нова тв.

Тя и дъщеря ù са добре. Справяме се засега, ще видим какво ще се случи с нас, каза още Попова.

Попова отказа да отговори на въпрос дали е ваксинирана, защото не мисли, че ваксината има значение. От много време се тестваме често вкъщи. Не сме си позволили да излезем да заразим някого. Защо правителството не вземе мерки да се тества цялото население, заяви Попова.

Направила съм всички опити да се предпазя, ако превантивно се тестваме и ако някой види две чертички, няма да излезе от вкъщи, обясни позицията си Мариана Попова.

Не съм спирала да пазя хората, не се чувствам виновна. Има начин да се пазим, допълни тя.

Източник: offnews.bg

Подобни статии

Все още няма следа от Евгения, която тръгна на фитнес преди 6 дни и изчезна в София

Позната на Евгения коментира, че тя има прекрасно семейство и страхотно...

Още в катергорията

Все още няма следа от Евгения, която тръгна на фитнес преди 6 дни и изчезна в София

Позната на Евгения коментира, че тя има прекрасно семейство...

Калоян Паргов: БСП е гласът на разума и стабилността

Ние сме способни да предложим политики, които да извадят...