Обрат: Брад Пит съди Джоли

Разделената двойка се скара за имоти

Наскоро стана известно, че Брад Пит отново съди Анджелина Джоли. Актьорът обвини актрисата, че се опитва да го лиши от дяловете от общото им имущество. Сега се появиха нови подробности за скандала между бившите съпрузи, пише tialoto.bg.

И ако доскоро причината за конфликта между Джоли и Пит бе начинът, по който ще бъде разпределено попечителството над децата им, то нова вълна неразбирателство във взаимоотношенията им носи и семейното имение в южната част на Франция. Имотът е внушителен и е на стойност 164 млн. долара.

Според твърдения на актьора, Анджелина се е опитала да продаде своя дял от имота зад гърба му. Други съобщения обясняват, че двойката се е съгласила да се информира взаимно, ако възнамеряват да продадат акциите си.

Оказа се, че Джоли действа в рамките на споразумението за развод и прави опити да преговаря с адвокатите на Пит, но те не дават съгласието си. Поради тази причина актрисата направила отклонение.

„Неизменно действията на Анджелина спрямо Брад са отмъстителни. Това е още един пример за това как човек се опитва да заобиколи правилата и да избегне задълженията си“, каза по-рано източник, цитиран от OK Magazine.

Двойката бе сред най-влиятелните в Холивуд. Разпадът дойде през 2018 г. след семеен скандал, в който бе замесено и едно от децата на Джоли и Пит. Оттогава двамата се опитваха на няколко пъти да изгладят разногласията, но явно до този момент не успяват да постигнат споразумение.Джоли неведнъж е обвинявала бившия си в тормоз, заради вредното му влияние от алкохола.

Подобни статии

Защо мозъкът ни предпочита вкусната пред здравословната храна?

Самоконтролът може да не е единственият фактор при избора на храни...

Още в катергорията

Защо мозъкът ни предпочита вкусната пред здравословната храна?

Самоконтролът може да не е единственият фактор при избора...

„Преценям”, „антиваксър” и „изчегъртване” са българските думи на 2021 г.

Думите безпогрешно изразяват фиксациите на нацията – ковид заплахата...

Елизабет Втора отказала на Хари да му даде стаи в замъка Уиндзор

Именно във "Форт Белведере" Едуард VIII подписва писменото си...