Радио „Китай“: Абсурдните заблуди на американските и британски политици разкриват лицемерието и двойните стандарти

На 8 и 9 септември външният министър на Великобритания и държавният секретар на САЩ в публикации в социалните мрежи определиха арестите на хонконгската полиция на членове на „Хонконгския алианс в подкрепа на патриотичните демократични движения в Китай“ като „злоупотреба със закона“ и „потискане на различните мнения“, пише радио „Китай“.

Онези, които познават историята и развитието на Хонконг обаче, разбират, че Алиансът под прикритието на хонконгци извършва дейности насочени срещу Китай, създава хаос и безредици в спецрайона. От иницииране на демонстрации и митинги, насърчаващи бунтовете, откритото отправяне на клевети срещу основната политика „една държава, две системи“ до подбуждането на „цветната революция“ в Хонконг, за целия този хаос има доказателства от сигурни източници, които разкриват „тъмното лице“ на Алианса, който служи на чужди господари.

Независимо обаче какво са направили Алиансът и чуждите сили зад него, действията им са обречени на пълен провал. Под закрилата на Закона за националната сигурност в Хонконг всяка насочена срещу Китай организация, която се опитва да предизвика хаос и безредици в спецрайона, ще удари на камък. Историческата тенденция за присъединяването на Хонконг към китайското развитие няма да се промени.

Съветваме американските и британски политици да престанат с „лицемерните си представления“, да осъзнаят реалността и веднага да прекратят намесата във вътрешните работи на Китай и опитите за управление на китайския специален район. Ако продължат, със сигурност ще пострадат от решителния удар на китайския народ.

Източник: Fakti.bg

Подобни статии

Владимир Путин ще участва в срещата на водещите държави

Днес той проведе разговор с италианския премиер Марио Драги Руският държавен глава...

Още в катергорията

Владимир Путин ще участва в срещата на водещите държави

Днес той проведе разговор с италианския премиер Марио Драги Руският...

В Турция отново арестуват военни

Сред заподозрените са 110 студенти във военни училища, които...

Преди 80 години започва депортацията на евреите от Берлин

  “Всяка година идваме тук, за да си спомним за...