Този сок пропъжда диабета завинаги

За получаването на сок от зелен фасул се използват бобени шушулки, които още не са станали твърди – в млечно-восъчна зрялост. Този боб съдържа много вода и от него лесно се получава сок. По съдържание на мед и цинк бобът превъзхожда повечето растения.

Сокът от зелен фасул е особено полезен за болните от диабет. Натуропатите са на мнение, че захарния диабет при човека възниква от прекомерната употреба на концентрирана скорбяла и рафинирана захар, месо и месни продукти. Що се отнася за „лечението“ му с инсулинови инжекции, само попълва недостига на инсулин.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

Лечението не възстановява задстомашната жлеза, за да може тя сама да произвежда необходимия инсулин, а обратното – постепенно води към деградацията ѝ. Като правило заболяването прогресира и дозите инсулин стават все по-големи и по-големи, а здравето на пациента все по-зле и по-зле. При това заболяване се препоръчва друг подход – употребата на натурални продукти, съдържащи ферменти за самосмилане.

Концентрираната скорбяла и рафинираната захар бързо проникват в кръвта и изискват за кратък период от време големи дози инсулин. Това подкопава здравето на задстомашната жлеза и не ѝ дава възможност да се възстанови.

Ако към този щадящ подход в лечението на задстомашната жлеза допълнително се прилагат продукти, които стимулират нейното възстановяване и съдържат необходимите вещества за изработване на инсулина, ще настъпи пълно оздравяване.

Учени са установили, че сокът на зеления боб и брюкселското зеле съдържат елементи, подпомагащи отделянето на натурален инсулин.

Така естественото лечение на захарния диабет се състои в употребата на натурална храна и всекидневната употреба на литър смесен сок от моркови, салата зелен фасул и брюкселско село. Допълнително се препоръчва употребата на половин литър смесен морковен и спаначен сок. Още по-добри резултати в лечението на захарния диабет се наблюдават при хората, които редовно правят прочистващи клизми, пише сайтът Zdrave.to

Подобни статии

Топлото време се завръща. Живакът скача до 26 градуса

Ще духа слаб до умерен вятър от запад. Температурите ще се...

Още в катергорията

Топлото време се завръща. Живакът скача до 26 градуса

Ще духа слаб до умерен вятър от запад. Температурите...

Хороскоп – 24 септември 2021 г.

Овен Този петък подозрителността ви може да ви е много...