Тошко Йорданов за социолозите: Човек не може да се ядосва на някой, който греши. Може само да се забавлява

С ДПС и ГЕРБ е абсурдно да имаме каквито и да е взаимоотношения. С всички останали е логично да бъдем партньори

 С ДПС и ГЕРБ е абсурдно да имаме каквито и да е взаимоотношения, с всички останали е логично да бъдем партньори. Това каза зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, след регистрацията на партията за предстоящите избори на 14 ноември.

Йорданов уточни, че партията се е кандидатирала само за парламентарните избори. Той коментира, че резултатът ще е такъв, какъвто решат българските избиратели, предава агенция „Фокус“.

Относно социологическите проучвания, той заяви: „Човек не може да се ядосва на някой, който греши. Може само да се забавлява с резултатите“.

На въпрос боят ли се от ИТН от новата формация на Асен Василев и Кирил Петков, Тошко Йорданов отговори: „Появата на нови формации е нещо прекрасно за българския политически живот. Това е демокрацията. Как може някой да се страхува от това“.

„В следващия парламент с ДПС и ГЕРБ е абсурдно да имаме каквито и да е взаимоотношения, контакти, подкрепа. С всички останали, които влязат, особено що се отнася до „Демократична България“ и предполагам новата формация, е логично да бъдем партньори, защото целите ни са едни и същи. Сега дали ще има разум, защото в миналия парламент нямаше, предстои да видим“, допълни той.

„Всички партии, без нас, говорят едни неща преди избори, а след това правят други. Когато дойде реалността след изборите, тогава всички ще трябва да се съобразим с нея“, поясни Йорданов

Относно намерението на Асен Василев да съди Йорданов за казани от него думи от трибуната на НС, той коментира: „За думите от трибуната бих го помолил да прочете чл. 69 от Конституцията“.

Подобни статии

Все още няма следа от Евгения, която тръгна на фитнес преди 6 дни и изчезна в София

Позната на Евгения коментира, че тя има прекрасно семейство и страхотно...

Още в катергорията

Все още няма следа от Евгения, която тръгна на фитнес преди 6 дни и изчезна в София

Позната на Евгения коментира, че тя има прекрасно семейство...

Калоян Паргов: БСП е гласът на разума и стабилността

Ние сме способни да предложим политики, които да извадят...