Фенове на ЦСКА: Очакваме свинщини в името на подуенската справедливост и просперитет!

“След вчера стана кристално ясно – от едната страна сме ние, Ицо, Димитър Бербатов, Мартин Петров и цялата нормалност в българския футбол, а от другата – подуенската тиня, Перуката, Киро Гела, неизтрезня… така де, неостаряващият Христо Крушарски и цялата останала гнусна шлака заедно с нейните слуги, послушковци и подизпълнители”


Феновете на ЦСКА от Сектор „Г“ написаха обръщение към „червена“ България преди мача с Левски. Те използваха за трибуна страницата си във „Фейсбук“ „Трибуна Сектор Г“.

Ето какво пише там (без редакторска намеса):

„Приятели, тънката червена линия вече е ясно очертана. След вчера стана кристално ясно – от едната страна сме ние, Ицо, Димитър Бербатов, Мартин Петров и цялата нормалност в българския футбол. От другата – подуенската тиня, Перуката, Киро Гела, неизтрезня… така де, неостаряващият Христо Крушарски и цялата останала гнусна шлака заедно с нейните слуги, послушковци и подизпълнители.

Ако все още изпитвате някакви колебания какво да правите в неделя следобед, то е време да направите спешен анализ на вътрешното си състояние, представяйки си наглата подуенска паплач, живееща години наред с парите на данъкоплатеца и спуснати от държавата една върволица „спонсори“. Помислете само за този бизнес феномен и безспорен финансов прецедент в световен мащаб – един след друг и през глава наглед нормални и работещи компании да наливат пари в на практика фалирало дружество. Помислете и за отношението към нас през последните години. Помислете си хубаво.

Срещу „най-успешния“ хасковски треньор и неговия катун от мастурбиращи недоразумения нашата армия ще бъде поведена от един човек, който в последните си срещи с тях им докара силни психологически смущения, прераснали в прогресиращ Стокхолмски синдром. Както неведнъж сме казвали – „на Стойчо ще стоите само на к**а, където винаги ви е слагал.“ Било е и ще бъде отново.

Очакваме и подобаващо представяне от съдиите в неделя. Видяхме вече за последните два мача на синьото отборче, че инструкциите са усвоени правилно и без значение от ВАР, глина, кирпич или какъвто и да е друг строителен материал, дузпа срещу тях ще се отсъжда само при предумишлено убийство на терена. Още повече след като снощи и клубът ни заяви ясно, че стои зад промяната, сме готови за предстоящите свинщини в името на подуенската справедливост и просперитет.

Единственият начин да отвърнем на всичко това е да демонстрираме отново нашата сила. Тази сила, която се проявява само когато сме заедно, много и в името на ЦСКА.

Не чакайте последния момент. Не отлагайте. Не се колебайте.

26.09.

ЦСКА ИЛИ УМРИ!“.

Подобни статии

Издигнаха статуя на Майк Тайсън

Майк Тайсън получи поредно признание за бляскавата си кариера. Най-младият световен...

Още в катергорията

Издигнаха статуя на Майк Тайсън

Майк Тайсън получи поредно признание за бляскавата си кариера....

Сексапилната дъщеря на Пол Гаскойн отново провокира мъжките фантазии

Разкрепостената блондинка участва в италианския формат на "Dancing with...