Хороскоп – 12 септември 2021 г.

Овен
Ще изглеждате така сякаш около вас има аура, чиято интензивност плаши едни и привлича други. Влиянието на вашия характер може да бъде източник на някои прекрасни чувства и емоции за хората около вас.

Телец
Днес всичко ще се развива във ваша полза. Балансираната атмосфера, която цари около вас, ще ви помогне да успокоите нервите си. Няма нужда да правите нещата по-сложни, отколкото са в действителност.

Близнаци
Днес не е подходящ ден за твърди ангажименти, особено що се отнася до отношенията. Днешната атмосфера иска обединение и помирение. Трябва да се научите да постигате хармония със себе си и с външния свят.

Рак
Можете буквално случайно да се натъкнете на добра възможност, но можете и да я пропуснете напълно, ако не реагирате достатъчно бързо. Вземете превантивни мерки относно вашето здраве като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих.

Лъв
Днес можете да възникнат малки разногласия с партньора или член на семейството. Внимавайте да не реагирате прекалено остро. Ако прекалите, това се дължи на настроението и напрежението от последните няколко дни.

Дева
Мислете за днешния ден като за заслужена почивка. Оставете другите хора да се грижат за себе си. След това можете да прекарате свободното си време на спокойствие, например над хубава книга, на дивана или пред телевизора.

Везни
Склонни сте да бягате от конфронтации и сблъсъци, но днес вероятно няма да ви бъде позволено да го избегнете. Възможно е вашият партньор или член на семейството да ви окажат натиск. Запазете контрол над емоциите.

Скорпион
Днешните обстоятелства могат да доведат до деликатна ситуация. Може да бъдете сякаш хванати между два воденични камъка. Не обсъждайте личния си живот с приятели. Може да получите подвеждащ съвет, който повече да ви навреди.

Стрелец
Денят е добър за уединение и отделяне на лично време за себе си. Подходящ за оздравителни процедури и интелектуални занимания. Просто всичко друго оставете и се наслаждавайте на почивката си.

Козирог
Има опасност да изразходвате неконструктивно енергията си. Времето е подходящо за обсъждане на семейните въпроси, свързани с финансите. Бъдете търпеливи към близките си, дори ако вашите мнения се разминават.

Водолей
Днес е по-добре да се откажете от рискове и експерименти, по-добре да използвате доказани и изпробвани методи. В този ден е добре да избягвате да изяснявате отношенията с повишен тон.

Риби
По-добре е да не се занимавате с домакински дела днес, тъй като те няма да донесат нужното удовлетворение, а само ще доведат до загуба на сила и униние поради посредственото прекарано време.

Източник: tribune.bg

Подобни статии

Топлото време се завръща. Живакът скача до 26 градуса

Ще духа слаб до умерен вятър от запад. Температурите ще се...

Още в катергорията

Топлото време се завръща. Живакът скача до 26 градуса

Ще духа слаб до умерен вятър от запад. Температурите...

Хороскоп – 24 септември 2021 г.

Овен Този петък подозрителността ви може да ви е много...