Борисов в Дупница: Готов съм да подам ръка на всяка партия, която направи 50 000 ваксинирани на ден

Трябва да се търси обединение, а не раздяла. И Радев вече не може да заема този пост, защото разедини нацията, каза лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Дупница за празника на града, пише Епицентър.

„Сега трябва да търсим обединение, а не разединение. Радев вече разедини нацията“, каза бившият премиер пред журналисти в града.

Високите цени на тока вече водят до фалити, коментира още Борисов.

„Цените на стоките, инфлацията, в момента последната дума на хората трябва да е „победа“ и да се мразим. Готов съм да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира днес. Да направим 50-60 хиляди ваксинирани на ден, да следваме Америка, Европа, защото само това е начинът да излезем от ситуацията“, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Всичко си зависи от нас, от хората. В момента трябва да се търси обединение, а не раздяла. И Радев вече не може да заема този пост, ако ме питате мен, защото ни разединява нацията“, каза още той.

„Притесняват ме високите цени и това, че изпуснахме инфлацията, изпуснахме да фалира бизнеса“, добави бившият премиер и завърши, че скоро ще посети и Благоевград, където неговите правителства също са направили много.

„Само за 6 месеца съсипаха всичко, което ние градихме години наред! Няма от какво да ни е срам, защото постигнахме много.

Молим симпатизантите ни да отидат и да се ваксинират. Трябва да се обединим и да преодолеем кризата като се ваксинираме масово. 50 000 – 100 000 трябва да са ваксинираните на ден, за да спрем високата заболеваемост в България и да предотвратим загубата на стотици човешки животи дневно.“, коментира Борисов.

„Трябва да се срамуваме от това, което Румен Радев и Стойчо Кацарев направиха с ваксинациите! Когато в цял свят икономиката работи, ние ще плащаме с пари на данъкоплатците за подкрепа за предприятията и за тестове. Учениците няма да ходят на училище, а вечерта ще могат да се събират в дискотеките. Това е пълен абсурд! Безхаберието на Радев и Кацаров коства човешки животи!“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Подобни статии

Ирина Тенчева и Армиите на Барби поклонниците

#Aко имате тийнейджър в дома си, вече вероятно сте наясно колко...

Още в катергорията