Киану Рийвс подари часовници Rolex на каскадьорите от филма „Джон Уик 5“

Рийвс беше забелязан да празнува с колегите си в ресторант в Париж след снимките в Берлин, и всички очевидно останаха доста доволни от новите си часовници

Киану Рийвс е отличен актьор и всепризнат добряк. Въпреки че пази личния си живот почти в тайна, 57-годишният холивудски ас е щедър и много мил тип. Преди дни стана ясно, че той е подарил часовници „Rolex Submariners“ на каскадьорите от филма „Джон Уик 5“, пише dmarge.com.

Рийвс беше забелязан да празнува с колегите си в ресторант в Париж след снимките в Берлин, и всички очевидно останаха доста доволни от новите си часовници. Киану купил такъв за себе си. На всички часовници е гравирано лично благодарствено съобщение от него до притежателя му, предава life.dir.bg.

Каскадьорите, към които е проявил този жест, са Брус Ли Консепсион, Джеръми Маринас, Дейв Камарило и Лий Кианг.

Специалисти по темата с марката се чудят как Рийвс се е сдобил с толкова бройки след като има списък с чакащи от няколко години, желаещи да се сдобият с модела, чиято последна актуализация е от 2020 г. Цената на бройката е около 10 000 долара.

Извън екрана Киану е виждан да носи всичко – от „Corum Bubble GMT“ до „Omega Seamaster Diver 300M“ и дори друг Rolex, GMT-Master II „Coke“. Той наистина е човек с вкус.

Киану не за първи път показва щедрата си и човечна страна. По време на снимките на „Матрицата“ научава, че човек от снимачния отдел има семейни проблеми и му дава коледен бонус от цели 20 000 долара. Освен това дарява значителни суми, за да финансира специалните ефекти, дизайнерското звено и продуцирането на лентите от поредицата. Подарява на всички 12 каскадьори от лентата по един мотор „Харли Дейвидсън“, за да покаже уважението си към една от най-опасните професии в Холивуд.

Подобни статии

Времето днес 04.12.2021

Днес преди обяд на отделни места в Западна България все още...

Още в катергорията

Времето днес 04.12.2021

Днес преди обяд на отделни места в Западна България...

Хороскоп за 04.12.2021

Овен Днес не трябва прекалено много да се надявате на...

Павел Глоба с краткосрочна прогноза за всяка зодия

Ето какви важни неща ще се случат на представителите...