Майка и учителка се сбиха в двора на пловдивско училище

Причината за спора e, че учителката тормозила детето и родителят, какво всеки друг, е направила необходимото да го защити, споделят запознати със случката

Грозни сцени между майка и учителка втрещиха цяло пловдивско село. Екшънът се разиграл в двора на училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Дълбок извор пред очите на десетки ученици, съобщават от marica.bg. Майката на дете, което посещава учебното заведение, влязла в остър конфликт с една от преподавателките. Причината за спора e, че учителката тормозила детето и родителят, какво всеки друг, е направила необходимото да го защити, споделят запознати със случката. Напрежението ескалирало за секунди.

Майката започнала да крещи и да иска обяснение за тормоза, последвали закани към учителката, а накрая я хванала и я дърпала с всички сили за косата. Целият този цирк се разиграл пред очите на хлапетата с чанти.

Последвал сигнал в полицията. 36-годишната майка, която си изкарва прехраната като земеделски работник, била подведена под отговорност, след което изправена пред съда. Магистратите решили да ѝ наложат глоба в размер на 1000 лв. Признали я за виновна за нападението, но не и за това, че е обиждала учителката с неприлични думи.

Подобни статии

“Делта Гард”: Репресирани сме!

Сигнал за институционална агресия Охранителна фирма Делта Гард твърди, че е подложена...

Още в катергорията

“Делта Гард”: Репресирани сме!

Сигнал за институционална агресия Охранителна фирма Делта Гард твърди, че...

Брендо не е подавал заявление за украинско гражданство

Официална информация от българските власти на какъв етап е...

Двама българи загинаха край Гюргево

Teжĸa ĸaтacтpoфa c бългapcĸи aвтoмoбил e cтaнaлa тaзи нoщ...