НОВО ОТ VICHY! Усъвършенствана грижа против бръчки, коригираща видимите признаци на загуба на колаген

В допълнение към дневния крем Liftactiv Collagen Specialist, който вече обичате, предлагаме и страхотна иновация – нощен крем Liftactiv Collagen Specialist, който активира производството на естествен колаген, намалява бръчките, прави кожата по-стегната, а тенa по-равномерен

Отпуснатата кожа на лицето, бръчките, загубата на стегнатост и тонус са последиците от биологичните процеси, които протичат във всички слоеве на кожата с напредване на възрастта. Една от основните причини е загубата на колаген, най-разпространеният протеин в нашето тяло, който съставлява цели 80 процента от протеина на дермата – средния слой на кожата. На прага на тридесетте, кожата започва да губи около един процент колаген годишно, синтезът му намалява и има започва да се губи стегнатостта и еластичността.

За да възстановят здравия вид, пълнотата и еластичността на кожата, експертите на Vichy разработиха иновация – нощен крем за лице Vichy Liftactiv Collagen Specialist, който съдържа комбинация от мощни съставки, които реактивират производството на колаген и намаляват оксидативния стрес върху кожата, намалявайки видимите признаци на стареене, като например пигментните петна. Той е предназначен за жени, които търсят ефективен anti-age съюзник в борбата за по-красива, стегната и по-силна кожа.

НОЩНАТА РУТИНА – КЛЮЧЪТ ЗА ЗДРАВА И БЛЯСКАВА КОЖА

Дерматолозите често се сблъскват с въпроса дали е необходимо да се използва специален крем за през нощта, ако през деня той задоволява нуждите на кожата от хидратация и също има съставки против стареене. През деня кожата на лицето е изложена на фактори на околната среда като UV радиация и замърсяване, които ускоряват увреждането на колагеновите влакна. Ето защо нощта е най-доброто време за подпомагане на кожата да активира собствените си защитни механизми, тъй като през този период тя усвоява най-добре активните съставки от продуктите.

ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ ЗА ЧЕТИРИ СЕДМИЦИ

Клиничните проучвания показват, че 86% от жените са усетили кожата си ревитализирана още на първата сутрин след употреба, 80 % от тях твърдят, че кожата им изглежда обновена, докато 74% казват, че е по-красива от предишния ден. След четири седмици употреба 85% от жените забелязват по-изравнен тен, а 79% от тях дори наблюдават значително намаляване на бръчките и фините линии. Първите резултати са видими само след четири часа, в резултат на което 16% от анкетираните са забелязали значително по-стегната кожа и над 37% по-добър тонус.

Нощният крем Liftactiv Collagen Specialist съдържа минерализирана вулканична вода Vichy, която подсилва естествената защита на кожата, а основните съставки против стареене са пептиди с противостареещо действие, къси протеинови фрагменти, които в комбинация с витамин С въздействат върху бръчки, отпусната кожа, загуба на стегнатост и тонус. Ключовата съставка обаче е ресвератрол – полифенол с естествен произход, който активира естествените процеси на производство на антиоксиданти през нощта, подготвяйки кожата за ежедневната борба с оксидативния стрес, който влияе върху структурата на кожата и ускорява стареенето. В допълнение към коригирането на бръчките и подобряването на стегнатостта на кожата, директният резултат от редовното нанасяне е по-сияен и равномерен тен.

ПЪЛНА РУТИНА ЗА 24 ЧАСА ОПТИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

В комбинация с Liftactiv Collagen Special Day Cream, който благодарение на специална комбинация от съставки – пептиди с противостареещо действие, витамин CG и вулканична вода Vichy, стимулира естественото производство на колаген в кожата, действа върху хиперпигментацията, подсилва естествената защита и доказано намалява бръчките с 16% след четири седмици и с 24% след само осем седмици употреба, ще дадете на кожата си оптимални резултати – по-малко бръчки, по-равномерен и сияен тен.

Осигурете на кожата си грижа, която се основава на научни открития, като въведете дневния крем Liftactiv Collagen Specialist в ежедневието си, както и нощния крем Liftactiv Collagen Specialist, които колективно оказват влияние върху синтеза и качеството на колагена.

Повече за новия продукт нощен крем Liftactiv Collagen Specialist, както и дневен крем Liftactiv Collagen Specialist, вижте на сайта Vichy.bg.

Liftactiv Collagen Specialist Night Cream, препоръчителна цена, 74,56 лв

Liftactiv Collagen Specialist Day Cream, препоръчителна цена, 77,02 лв

Подобни статии

Хороскоп – 17 октомври 2021 г.

Овен Плановете за деня няма да се осъществят, но това е добре....

Още в катергорията

Хороскоп – 17 октомври 2021 г.

Овен Плановете за деня няма да се осъществят, но това...

Рибари заловиха гигантска риба с рекордни размери

Рекордно голяма риба е открита край испанския автономен град...

Времето днес 16.10.2021

Днес валежите ще продължат, но постепенно ще отслабват. Значителни количества...